Ötvös Tibor

Sith-ek is lehetünk a Star Wars: The Old Republic világában

A BioWare a Mass Effect folytatása mellett a World of WarCraft legújabb kihívójára (sokak szerint majdani legyőzője) is sok időt fordít. A Star Wars: The Old Republic a kezdetekkor nem tűnt túl bíztatónak, ám az idő telt és egyre érdekesebb infók láttak napvilágot.

A mai napon például nyilvánosságra hozták a negyedik és egyben legérdekesebb választható karakterosztályt, mely a Sith harcos. A karakter életét a Birodalom ellenségeinek kiirtására tette fel, melyhez természetesen az Erő sötét oldalát is felhasználja. Ezen felül végső célunk a teljes Sith-dominancia megszerzése.



Hivatalosan ez a negyedik karakterosztály és elméletileg még további négyet jelentenek majd be. Az azért meglepne, ha a rohamosztagos, a csempész, a fejvadász és a Sith harcos mellett nem szerepelne a jó oldalon egy Jedi. Mindenesetre a The Old Republic nagyon bíztatónak tűnik és remélhetőleg nem követik el a Galaxies-ban tapasztalt hibákat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Fbn Lx #9
    ja, gameplay alapján nekem is ez a véleményem, de majd meglátjuk.
  • Ravkin #8
    A trailer tényleg jó de nem a játék grafikájával csinálták.

    A játék grafikája szerintem eléggé nevetséges, és még mindíg nem értem miért kell a fénykardnak sodrófa méretűnek lennie, de a fény ami kijön belőle az sem valami meggyőző. Így elég gyerekesnek tűnik ez az egész, legalábbis így első látásra.
  • Fbn Lx #7
    én arra gondoltam, hogy minden acc-al csak akkor lehetne sithet vagy jedit indítani, ha egy nem erőhasználó kaszttal már elértél mondjuk egy 30-as szintet, ami viszonylag sok időbe tartana...
    Így folyton lenne utánpótlás, és kellően be lenne népesítve fejvadásszal meg egyebekkel az univerzum, a jediknek is lenne valami tekintélye.
  • TeDDyRuSh #6
    Nézzétek meg az E3-on bemutatott trailert. Iszonyú nagyot ütött nálam. Lehet nem lesz azért olyan egyszerű Jedinek lenni, vagy Sith lovagnak, ha bedobják, hogy csak egy mentor, vagyis mester mellett indíthatsz ilyen karaktert. Az tetszene. És az se lenne rossz, ha nem órák alatt lehetnél 30. szintű mint a WOW-ban. Volt miből tanulniuk, remélem nem cseszik el.

    http://www.youtube.com/watch?v=WcJjaFfmsh0
  • Skyline #5
    Ez csodálatos már csak a tucatszar mmorpg játékmenetet kéne belőle kiveni és egy valamirevaló értelmes singple rpg-t csinálni álá Kotor 1-2....Ez egy rakás fos.
  • galocza #4
    nem vagyok otthon az mmo-játékokban, de nem az volt az sw:galaxies egyik legnagyobb bűne, hogy először pokoli nehéz volt erőhasználónak lenni, aztán vmelyik javítás után meg túl könnyű?
    én amúgy reálisnak tartom, hogy csak sok-sok játékóra után legyen meg ez a lehetőség, pont hogy ne tolódjon el a népesség ebbe az irányba.
    az más téma, hogy úgyis mindenki azért játszik majd, hogy setét veder legyen (esetleg zsír bubi).
  • blessyou #3
    Szerintem elsőre a játékosok 90%-a Jedi/Sith karaktert fog indítani. Nem lesz ez kissé illúzióromboló? Mármint az egész Messzi-Messzi Galaxis hemzsegni fog a fénykardos lovagoktól? Pedig elvileg felettébb ritkák voltak, még fénykorukban is. No offense, csak kiváncsi vagyok...
  • dissigxx #2
    WOW ez msot ütött..nem is sejtettem
  • NEOreg3 #1
    lehetek sith is egy star wars rpg-ben? ez most komoly??? el sem hiszem! micsoda meglepetés