Ötvös Tibor

Batman: Arkham Asylum - Az év játéka?

A jelek szerint a Batman: Arkham Asylum lesz a Rocksteady eddigi legnagyobb dobása. Tegnap ugyanis napvilágot láttak az első kritikák, melyek az egekig magasztalták a Denevérember diliházas kalandját.

Először a rossz hír: az IO Interactive határozottan cáfolta, hogy kiadná a kezéből a Hitman jogait, így nem a Rocksteady készíti az ötödik részt. Ez azért elég nagy baj lehet, hiszen a mai napon hivatalosan is megjelent a sokak által nagyon várt, egy jó darabig biztosan az egyetlen Denevéremberes játék, a Batman: Arkham Asylum - sajnos még csak konzolokra. Az E3-on eléggé leszereplő program ugyanis az első - és második - kritikák és tesztek alapján is bőven esélyes az Év játéka kitüntető címre.



A Batman: Arkham Asylum átlagosan 91%-ot kapott (Playstation: The Official Magazine 100%, IGN 93%, GameSpy szintén 100% stb), mellyel az idei év ötödik legmagasabb pontszámot kapott programja lett. (Előtte csak a Street Fightet IV, Metroid Prime Trilogy, Grand Theft Auto: Chinatown Wars és a Killzone 2 van.) A PC-sek sem kell, hogy aggódjanak, hiszen szeptemberben számítógépeken is megjelenik a program.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Yoz #8
    Valoban ossze van rakva a jatek... azonban kivancsi vagyok hany embert fog meg anyira hogy egy vegigjatszas utan ujbol elkezdje...
    Engem mar a demo sem fogott meg anyira hogy megvegyem.
  • Tower Guard #7
    Biztos nem lehet rossz. De így előre eldönteni hogy az év játéka?? Hááát. Azért addig még sok víz lefolyik a Dunán .
  • kovadam87 #6
    Nem rossz játék ez a denevérember :) Én 2 napja játszom, és nekem nagyon tetszik. Jók az átvezetők szép a grafika, eleinte kissé egyszerűnek tűnhet de utána szépen beindul a game is. Nem az év játéka de el lehet vele lenni rendesen :) próbáljátok ki ne legyetek elfogultak ;)
  • zola2000 #5
    Szerintem meg a Metroid Trilolgy a legjobb vétel, az első két rész felújított változata (wii irányítás, gamecubenál jobb grafika), meg a harmadik rész egy lemezen, egy játék áráért, kihagyhatatlan vétel az a csomag!
  • Evoluti0N #4
    Még van sok olyan év játéka címre esélyes játék, ami meg se jelent. A demo és az utána lévő videó alapján nagyon jó lesz és várom a PC-s megjelenést, de nem valószínű, h az év játéka lesz sztem
  • SH3 #3
    Hehe nevetnem kell. :D Akkor már inkább egy Uncharted 2 vagy egy CoD: MW 2, mint ez. :)
  • aKIRAkechi #2
    Tuti nem lesz az év játéka! Nézzük csak meg az őszi kínálatot...
  • zola2000 #1
    "Batman: Arkham Asylum - Az év játéka?"

    ..."mellyel az idei év ötödik legmagasabb pontszámot kapott programja lett. (Előtte csak a Street Fightet IV, Metroid Prime Trilogy, Grand Theft Auto: Chinatown Wars és a Killzone 2 van."...

    Akkor az x360as Street Fighter 4, a Wiis metroid prime Tiology, esetleg a DSes GTA lesz az év játéka, így nem sok esélye van a batmannak, tehát elég érdekes a cím.