Ötvös Tibor

Fable III bejelentve

A héten a Lionhead folyamatosan lázban tartotta a játékos társadalmat titokzatos utalásaival, mellyel az új programjukat vezették fel. A Microsoft konferencián viszont lehullt a lepel, Molyneux személyesen jelentette be a Fable III-at.

A hét minden napján egy-egy történelmi személyiség képe és egy tőle származó idézet bukkant fel a Lionhead honlapján, mellyel új programjukat vezették fel. A találgatások alapján legtöbben a Black & White következő részére tippeltek, ám Molyneux nemrég jelentette be a Microsoft konferenciáján, hogy igazából a Fabla harmadik részéről van szó.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A bejelentés szerint az első részben egyike voltunk a rengeteg hősnek, a másodikban mi voltunk az egyetlen hős, a harmadik résszel viszont nagyobbat lépnek majd a fejlesztők. A Fable III-ban ugyanis mi leszünk Albion királya és minden egyes tettünk, intézkedésünk komoly hatással lesz birodalmunkra.

Lehetünk bőkezűen osztogató király vagy zsarnoki diktátorként mindent megtarthatunk magunknak. Ugyanígy a törvényekkel is befolyásolhatjuk a világunk képét. Ha nem büntetjük meg kellőképpen a tolvajokat, bűnözőket, akkor egyre többen adják erre a fejüket és egyre több városrész válik a banditák törzshelyévé. Vagy példát statuálhatunk és akkor szépen fejlődik világunk.


A dolog érdekesnek tűnik, a konferencián vetített első videó már elérhető. A Fable III jelen állás szerint 2010 végén jelenik meg csak X360-ra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • narumon #8
    Yeeeeeesssss!
  • tomcsa4 #7
    Jaaa:) Többször is átolvastam, de nem vetem észre. :)
  • cateran #6
    Vaksi:) Fable helyett Fabla van irva:)
  • tomcsa4 #5
    Nem értem. Mit szerettél evvel mondani?
  • V43 1105 #4
    Átolvasni* pardon :)
  • V43 1105 #3
    Tessék már átölvasni :

    "A találgatások alapján legtöbben a Black & White következő részére tippeltek, ám Molyneux nemrég jelentette be a Microsoft konferenciáján, hogy igazából a Fabla harmadik részéről van szó."
  • JaSoN HuNTeR #2
    rohadjanak meg... pedig a legjobb játékok között van a Fable sorozat. Ezért nem fogok azért venni boxot...
  • Narxis #1
    haha és pc-re még mindig nem lesz kiadva a 2...