Ötvös Tibor

Mozgásérzékelős Halo

A hírek szerint a Lionhead után a Bungie is bejelentette, hogy elkövetkező játékaiba bizony beépítik az X360 új mozgásérzékelőjét.

Amint arról mi is beszámoltunk, a Microsoft új vezérlője, a Natal eléggé megosztotta a játékosokat, de ennek ellenére azt el kell ismerni, hogy ha sikerül végre rendesen működésre bírni, akkor új lehetőségek nyilnak meg a játékkészítők számára. Ugyanitt a Bungie is bejelentette, hogy új Halo-játékot készítenek Reach címmel, melyről eddig többet nem lehetett tudni.



A hírek szerint ugyanis a Halo Reach használja a Natalt is majd, ám ez csak egy lehetőség lesz, hiszen a játékot alapjaiban továbbra is a sima kontollerre írják. Ennek ellenére magáról a programról továbbra sem tudni semmit, de ezen hír alapján kizárható a stratégia és talán az RPG is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Noru #3
    http://www.cdn.actiontrip.com/comics/pics/at_comic332.jpg :)
  • Ruley #2
    "Halo Reach használja a Natalt is majd, ám ez csak egy lehetőség lesz, hiszen a játékot alapjaiban továbbra is a sima kontollerre írják"

    Na erre a részre kiváncsi leszek, mert Wii-n sokszor láttunk már ilyet, de ott amikor csak mellékesen portolták át a PS2 játékot, és helyettesítették be egyszerűen a gombnyomást hadonászásra, az a förtelem legalja volt.

    Továbbra is tartom magam ahhoz amit mindíg mondtam, hogy ha a Microsoft beveszi ezt a saját dumáját hogy a klasszikus kontroller, meg a mozgásérzékelés egymás mellett ellehet, és csak választható lehetőség, akkor soha nem fog elterjedni.

    Egyébként is, klasszikusnak csak azt nevezik ami már csak a régi korok emléke. Még néhány év, és már nem is lesz szavunk a mozgásérzékelős kontrollerre, csak simán "kontroller", ellenben a "klasszikus kontrollerrel"
  • zola2000 #1
    WIIIIIIIIIIIIIIIIIIiiiiiiiiiiiiiiIIIIIIIIIIIIIII