Ötvös Tibor

Folytatódik a Street Fighter

Az iszonyatosan blőd Street Fighter: The Legend of Chun Li és a megasikeres negyedik játék után a Capcom továbbra sem hagyja nyugton a franchise-t.

Az egyik ázsiai hírportál ugyanis már kész tényként számolt be a hírről, miszerint a Capcom már javában dolgozik a következő Street Fighter epizódon, melyről közel sem biztos, hogy az ötödik játék lesz. Gondolom minden rajongó emlékszik a Street Fighter III: 3rd Strike után következő Street Fighter III: 2nd Impact és Street Fighter III: New Generation címekre, melyek alig különböztek egymástól.



A még cím nélküli játékról már pár információ is napvilágot látott. Új karakterént belép a történetbe Gouken lánya, aki olyan erős lesz, mint Ryu, Ken vagy Akuma. Képes lesz egy különleges mozdulatra is, amit csak az apja ismert. Emellett megemlítettek egy Rolento nevezetű karakter is, akiről nem sokat tudni.

Mindenesetre a rosszindulatú pletykák szerint a játék címe "Street Fighter IV: Super Alpha Omega Über Strike Delta Sigma Roundhouse Greenspan Otter Breasticles Remix" lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • LeventeV #2
    akkor az Alpha szo mar biztos benne lesz a cimben :P
  • Seth #1
    Rolento az Alpha játékokban szerepelt, ugyanabba az egységbe tartozott ha jól emlékszem mint Guile és Charlie