Ötvös Tibor

Csonka PC-s Ghostbusters

Az Atari az elmúlt pár hét során folyamatosan csak "rossz" hírekkel szolgált a Szellemirtók rajongóinak.

Először bejelentették, hogy Európában először csak a PS3-as verzió jelenik meg a Ghostbusters játékváltozatából, a PC-s és X360-as portokra pár hónapot várnunk kell. A Sony azonban tuti a fejét veri a falba, hiszen a kiadó mégis kijátszotta őket, mivel az amerikai Ghostbusters X360-as verziója régiófüggetlen, így elég csak megrendelni és máris bárhol játszhatunkvele.


A PC-s tábornak azonban bizony nincs ilyen könnyű dolga, hiszen az igazi élményt adó multi-mód valamint a kooperatív játékelem egy az egyben kimaradt a számítógépes verziókból. Ennek ellenére rákerült a már korábban is sok szitkozódást kiváltott DRM védelmi rendszer, amihez ugye alapvetően szükséges egy élő internetes kapcsolat (a játék regisztrációjához), másrészt pedig korlátozott számban lehet feltelepíteni azt a gépünkre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • spR #16
    Best.Comment.Ever. :)
  • FoodLFG #15
    jó volt
  • Balumann #14
    Csak azt hagyják ki belőle, ami miatt gyakorlatilag érdemes lenne megvenni. Gratulálok nekik. Ne merjék a warezra fogni, hogy nem fogyott el elég belőle PC-n. Egyszerűen nem értem mit akarnak elérni.
  • Kindred Blades #13
    Szeretném, ha a cikkhez érkező kommentek számát lecsökkentenénk úgy 50 darabbal, úgyhogy vegyük át előre, egy hozzászólásban.
    X: És konzolon hogy akarsz célozni, egyébként is minden konzolos játék gagyi, meg izé, hűdeháde.
    Y: PC-re nem jön ki egyetlen játék se, X egy láma, meg különben is, az csak a valaki, aki vesz egy konzolt. És PC-n sok a warez, halott a platform!
    X: PC-re a Pink Bikini Surf Ninjas 3 nem jött csak ki, de az amúgy is szar, a kutyát se érdekli (és tényleg), a PC pedig nem halott, sok egyéb dologra is használható, Y meg egy láma, mert csak.
    Y: *Statisztikai adatok felsorolása végtelen ciklusban, star trek-féle technoblabla-val karöltve, aminek az írója sem érti a felét se*.
    X: *Wikipedia-ról és egyéb természetfeletti tudást felhalmozó oldalakról összeollózott technoblabla, Y téves állításainak megvilágítása*
    Y: De a PC akkor is drágább, havonta kell cserélni az alkatrészeket!
    X: Nem, nem kell, ha az ember fia ésszel vásárol (meg kell hagyni, ez az állítás igaz, én se frissítettem két éve semmit a gépben, még sincs semmi problémám a programok futtatásával). Meg különben is *random inzultáció*
    Y: De PC-n nem tudsz fotelből játszani, és az én konzolom legalább nem fagy le, mert nem bugos szar. (Meg kell hagyni, neki is megvan a saját igaza, az állításai mögött ott lapul bizony)
    X: És a halál vörös köre?
    Y: És a kék halál?
    X;Y felváltva: random inzultációk, további technoblablával vegyítve, csak hogy valami értelmes külső kölcsönözzenek a társalgástól.



    No, kérem, aki a fentiek bármelyikéből önmagára ismer akár mondanivalóban, akár stílusban, az kerülje a hozzászólást, inkább menjen játszani valami mással. Remélem, sikerült megspórolni néhány kommentet, és nem visszafelé sül el. Ha mégis visszafelé sülne el, akkor én kérek elnézést azoktól, akik szeretnének értelmes, nem unalomig rágott csontot is találni a kommentek között.
  • rgerg #12
    két napja vittem végig az UFO:Enemy Unknownt:-D
    3Ghz-es gépen 4Gb rammal...24" monitoron 320x240-es kis ablakban:-D
  • Narxis #11
    Pont az nincs benne amiért megvenné az ember, 1.multi 2. emberileg elfogadható másolásvédelem

    "korlátozott számban lehet feltelepíteni azt a gépünkre"

    hahahahahaha
  • Cat 02 #10
    Co-op nélkül felejtős lesz :)
  • cateran #9
    1, A cikket elolvasva kb ennyi jött le nekem:"cégünk mindent megtesz,hogy a játék tuti bukás legyen"
    2, DRM? Boritékolom a warez letöltéseket..Sacred 2-vel bepippantottam már 1x a DRM-et és az tuti hogy én az életben nem veszek játékot ilyesfajta buzi védelemmel..inkább letöltöm...vagy inkább még azt se...

  • neoG #8
    Sajnos nem esett le:( Sebaj
  • Csak77 #7
    PS2-re shadow of the collosus verhetetlen, X360-ra res5, gow2, ezeket imádtam jáccani, de ez relatív, kinek mi a jó. Az biztos, hogy anyagilag jobb befektetés a konzol+jobb monitor/tv, mint a PC... egy jobb videókártyáért már megvan a xbox. Ezvan. Én imádok PC-n játszani, de konzolra jelenik meg a legtöbb játék ami érdekel, és faszom, nem tudok/akarok várni 2 évet amig megjelenik a PC verzió! A retró pedig egy olyan minimális részesedés, hogy felesleges emliteni.