Ötvös Tibor

E3: Lego Harry Potter és Indiana Jones 2

Nem okozott túl nagy meglepetést a bejelentés, miszerint a Lego-franchise legújabb tagja a Harry Potter-világba kalauzol el minket.

A jelek szerint a Legonál is rájöttek, hogy nem jó ötlet egy franchise több címét is egy játékba zsúfolni (legalábbis az ő szempontukból, nekünk ezzel nem volt gondunk) és a hivatalosan Lego Harry Potter Years 1-4 címet kapott játék a varázslótanonc iskolás éveinek első négy évét mutatja be. Vagyis a Bölcsek köve, a Titkok kamrája, az Azkabani fogoly és a Tűz serlege helyszíneit járhatjuk majd végig.


Lego Harry Potter Years 1-4

A másik Lego játékról korábban már konkrétan is tudtunk, ám a Travellers Tales kicsit bővebb felvilágosítást adott a Lego Indiana Jones 2-ről. A hírek szerint a második rész a Kristálykoponya királyságának történetére épül majd, ám ennek ellenére számos, az első részben nem, de a filmsorozatban megismert helyszínre visszatérhetünk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Narxxis #2
    "Pontosan eddig volt jó a könyv"

  • Etinger #1
    "Vagyis a Bölcsek köve, a Titkok kamrája, az Azkabani fogoly és a Tűz serlege helyszíneit járhatjuk majd végig." Pontosan eddig volt jó a könyv, szóval ez jó ötlet... :)