Ötvös Tibor

Készül a Hitman V?

Anno 2006-ban az Eidos és az IO Interactive már bejelentette, hogy a Hitman: Blood Money nem az utolsó rész a sorozat történetében, ám eddig nem érkezett semmilyen hír a 47-es ügynök háza tájáról.

Most azonban az egyik vezető fejlesztő, név szerint Viljar Sommerbakk egy internetes fórumon kijelentette, hogy az Eidos (vagyis már Square Enix) vezetése megbízta őt a Hitman V pályáinak megtervezésével. Vagyis ez annyit jelent, hogy szép lassan elkezdődnek az új rész munkálatai.



Ez mondjuk várható is volt, hiszen az Eidos Lara Croft mellett csak a 47-es ügynök bőrével tudott biztos sikereket aratni. Ráadásul az IO Interactive legutóbbi programja, a Kane & Lynch Dead Men anyagilag sikeresnek volt mondható, ám a játékosi reakciók és a - le nem fizetett - kritikusok eléégé lehúzták a programot. Várjuk a megerősítést és az első információkat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tower Guard #10
    Kijátszottam az összes Hitmant. Az eslő rész hihetetlen nagy élmény volt, de hát ezt nem kell ecsetelnem, hisz általában az a legjobb. Én azt mondom jó lett az összes, várom az új részt.
    Kane and Lynch-et énis végigjátszottam. Pozitív élményeim vannak róla. Jó volt a szürke hétköznapokon leülni hentelni egy kicsit. :)
  • akyyy #9
    Melyik mert itt csak te írtad le a Blood Money végét:D
  • Garrett27 #8
    Ha iróniának veszem a fejtegetésed, akkor mosolygok rajta (és persze nem volt szándékomban ilyesmit tenni). Ha viszont komolyan gondoltad, akkor át kéne nézni sok más üzit is, mert a hsz-ek tele vannak "spoiler"-rekkel.
  • akyyy #7
    Gondolom ezt direkt írtad be, hogy aki nem játszott vele, annak lelődd a végét:)


    remélem lesz megint magyar pálya.
  • Garrett27 #6
    Már alig várom, mi fog történni a "halála" után, ritka, hogy a játék végén teljesen csendben végig vártam, amíg az Ave Maria háttérzene alatt megtörténik a temetés, és aztán mégis valahogy sikerült elmenekülnie.. ha jól emlékszem, a tettszhalotti állapotot okozó injekciónak köszönhetően élte túl a temetését.
  • Rage47 #5
    Kane & Lynch nagyon frankó kis game volt. Volt hangulata, ami sok mai játékból hiányzik.
  • Balumann #4
    Szerintem sem volt semmi baj a Kane & Lynch -el, jó story, jó átvezetők és jó ámbár egyszerű lövölde. Ettől függetlenül azért lehetett volna sokkal jobb is, de a lehúzásokat én se teljesen értem. Élvezetesebb volt 1-2 újabb játéknál, amit néhányan számomra érthetetlenül túlértékelnek.
  • brodix #3
    Ja,és amugy személy szerint én nagyon imádtam a Kane and Lynch-et!
  • brodix #2
    Király!
    Nagyon imádtam az összeset,bár én csak a Silent Assassin óta nyomatom őket.