Ötvös Tibor

Bővül a LEGO birodalom

Egy Traveller's Tales alkalmazott véletlenül elkotyogta, hogy a cége jelenleg már dolgozik a következő két LEGO játékon. Ezek cím szerint a Lego Harry Potter és Lego Indiana Jones 2: The Kingdom of the Crystal Skull.

A kijelentés valóságtartalmát elég jól példázza, hogy amint a hír megjelent, az "áruló" hölgyeményt szinte azonnal kirúgták a cégtől. Mindenesetre a fejlesztők egy közleményben tudatták, hogy valóban dolgoznak a fent említett két játékon, ám utóbb eme kijelentésüket visszavonták.



Mindenesetre nem meglepő a dolog, hiszen már korábban is pletykáltak arról, hogy a következő LEGO program a Roxfortba látogat el. A Harry Potter névvel ugyanis legalább annyi terméket lehet eladni, mint a Batman, Star Wars vagy Indiana Jones címkékkel. És mivel utóbbiakat már kivégezték, ideje volt új franchise után nézni.

A legnagyobb sikert aratott LEGO-játék egyébként az Indiana Jones filmeket dolgozta fel, így nem meglepő, hogy a negyedik filmből külön készítenek játékot. Ha már a LucasArts nem folytatja az ígéretesnek tűnő akciójátékát, legalább egy "butított" kalandot kapunk. És ide tartozik az is, hogy a LEGO hivatalosan is bemutatta a Prince of Persia LEGO-figuráit és már most elindult a pletyka, hogy a következő program egy LEGO Prince of Persia lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • arty #6
    lego world of warcraftot nem terveznek? (remélem nem)
  • HerrKiss #5
    Kicsit off, de ez messze nem igaz, legalábbis a LEGO TECHNICS-re. Az idén kiadott legkisebb TECHNICS készlet is 104 alkatrészből áll lásd Brickset, az idei, már kiadottak között a legnagyobb a 8264-es Hauler, 575 alkatrésszel, elektromos motorral. A tavalyi, 1097 darabos Off-roaderre, vagy a tavalyelőtti, még kapható, 1375 db-os Bulldorzerre sok minden elmondható, de az, hogy gagyi, szerintem nem igazán.
    Hogy ne csak off legyek, én már nagyon várom a LEGO Harry Potter-t. Az eddigi játékok is nagyon tetszettek, a LEGO Star Wars mindkét részét 100%-osra játszottam, és élmény volt. Az Indy-t majd akkor, ha csak az ára lemegy 4ezer (max 5ezer) forintra...
    Viszont az új Indy-játékot nem tudom elképzelni. Tartok tőle, hogy rövid lesz -egy film szerintem kevés alapanyagnak egy ilyen stílusú játékhoz.
  • waterman #4
    már a lego sem a régi. még karácsony előtt nézegettem, hogy a technics is egyre gagyibb. két ökölnyi nagyságú darabot össze kell rakni, aztán már kész is. és ezért elkérnek egy kisebb nyugdíjnyi összeget..
  • Vardar #3
    Lego Gyűrűk Urát:D Vagy az már van?
  • Broafka #2
    jópofa hogy lego star wars, meg indiana jones, meg lego autóversenyek, de könyörgöm, ez egy építőjáték, nem maradhatna a LEGO egyszerűen csak LEGO? :$
  • torcipepe #1
    a lego star wars első részét kijátszottam, de a második elég béna lett