Ötvös Tibor

Egy milliárd lejátszott Halo 3 mérkőzés

A Halo 3 már megjelenésekor eladási csúcsot döntött, ám most a Bungie hivatalos oldalán látható információk szerint újabb rekordot döntöttek meg a felhasználók.

Azt már eddig is tudhattuk, hogy a Halo multija hatalmas népszerűségnek örvend. Ezt mutatta már több korábbi hír, miszerint a Halo 2 multijában 798 millió csata zajlott le adott napig. Master Chief harmadik kalandja azonban még erre is rákontrázott, hiszen a Bungie beszámolója szerint a Halo 3 2009. február 28-án átlépte a bűvös egy milliárdos határt.



Ez a szám természetesen napról napra növekszik, ráadásul akár még duplázódhat is, hiszen a hivatalos kiegészítő, a Halo 3: ODST még nem is jelent meg. Ennyi rekord után szinte elképzelhetetlen, hogy pár éven belül ne számoljunk be egy Halo 4 premierről.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • IMYke2.0.0.0 #4
    Könnyedén vezethet ilyen statisztikát a lejátszott meccsekről, mert ugye MS szervereken folynak a meccsek.
    A STEAM-rendszerben is lehetne ilyet vezetni, ha nem lennének rá lusták.
    A marketing pedig MINDENT beháló - kezdve attól, hogy születésedkor a szüleid milyen színű, "trendy" rugdalódzóba bugyolálnak, egészen addig, hogy a temetéseden milyen művirágokat tesznek a sírodra... mindent marketingelnek az emberek [megélhetésből].
  • neoG #3
    Hát kíváncsi lennék egy Quake1/2/3,CS,BF2 stb statra...:)
    Ez valami kis házi rekord lehet csak:)Meg persze marketing!
  • dronkZero #2
    Mondjuk Microsofton kívül nem is nagyon vezet más ilyen elmebeteg statisztikát...

    Kezdve azzal, hogy mi a "meccs", és mi a "lejátszott"? Mi az, hogy rekord, mihez képest? Milyen játéknak van még ilyen fasz statja, amivel még össze lehetne hasonlítani?