Ötvös Tibor

Új alapokon a Dead to Rights

A Dead to Rights egy klasszikus sorozat, mely azzal próbált kitűnni az akciójátékok táborából, hogy társnak egy kutyát adott mellénk, melyet sokszor bevethettünk kalandjaink során.

Sajnos a franchise végül kifulladt, mert sem megvalósításában sem pedig kezelésében nem ért fel az olyan, akkor már piacon lévő klasszikusokhoz, mint például a Max Payne sorozat. A Namco Bandai most egy hosszabb szünet után teljesen az alapoktól kezdi el a franchise fejlesztését.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A mellékelt képekkel egy időben a Namco Bandai pár információt is megosztott a hivatalosan Dead to Rights: Retribution címet kapott részről. A sztori szerint az eddig megjelent részek előzményeit játszhatjuk le, vagyis a főhős, Jack Slate és hűséges kutyája, Árnyék első közös bevetését vihetjük végig. A harcrendszer egy érdekes mix lesz, melyben a közelharcok és a fegyveres ütközetek is megkapják a maguk szerepét. Ráadásul a Namco Bandai szerint igen brutális megmozdulásokkal végezhetünk ellenfeleinkkel. A Dead to Rights: Retribution jelen állás szerint csak PS3-on és X360-on jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!