Ötvös Tibor

Harry Potter a Lego világban

A Star Wars, Indiana Jones és Batman után most egy újabb "franchise" készül átvándorolni a Lego világába. Ezúttal ismét egy Warner Bros. siker, Harry Potter kalandjaiból készül játék.

Természetesen eddig is számos Harry Potter adaptációval találkozhattunk már, ám a Lego-féle verziók mindig képesek valami pluszt nyújtani. Ráadásul a közönség is veszi a lapot, hiszen eddig mindegyik játék - még a mára elavultnak tűnhető Lego Racer is - szép anyagi és kritikai sikert hoztak.



A hírek szerint a Lego Harry Potter első körben az első három könyvet - filmet dolgozza fel - a sorozattól megszokott humorral alaposan megfűszerezve. Azért első körben, mert - a Lego Star Wars mintájára - egy esetleges siker esetén pár év múlva érkezne a többi regényt feldolgozó játék, majd egy The Complete Saga kiadás. A Lego Harry Potter konzolokon kívül PC-re is érkezik majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • xido #2
    Na vártam már,hogy mi lesz a következő Warner licensz Lego játék:)...Helyes..gyakorolnak még kicsinyt,aztán egyszer csak megcsinálják a Matrixot is meg a Lotr-t is remélem
  • 5i #1
    Csípem a Lego Indy-t, főleg a poénokat.

    De a Batman már túl sok volt. Ez a HP (Házi pálinka) pedig nem is izgat egy cseppet sem.