Ötvös Tibor

NBA 2K9 PC-n is

Korábban mi is megírtuk, hogy az EA idén sem az NBA sem az NHL sem pedig a Madden széria legújabb tagját nem jelenteti meg PC-re. A döntés okaként a túlzott warezolást hozták fel.

Az tudvalevő, hogy az EA Sports produktumai évek - vagy inkább évtizedek - óta a milliókat ragasztottak a monitorok elé és a számos vetélytárs közül mindössze kettő maradt talpon. Az egyik a Konami, akinek a Pro Evolution Soccer-sorozata legalább annyi hithű szamurájt tudhat magáénak, mint a FIFA-franchise. A másik a 2K Sports, akik évről évre javuló NHL és NBA sorozatukkal komoly fenyegetést jelentenek az EA számára. A jelek szerint az utóbbi cégnél ülő fejeseknek helyén van az agyuk, hiszen bejelentették, hogy az eredetileg csak konzolokra fejlesztett NBA 2K9 PC-re is megjelenik, méghozzá október 21-én.

És hogy ez miért is akkora szám? Mert ezzel a lépésével a 2K Sports nyújt egyedüli alternatívát a PC-s kosarazás szerelmeseinek és ezzel talán elhódíthatja ezt a piacot az EA elől. Persze ehhez az is kell, hogy az NBA 2K9 elérje az elvárt színvonalat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • FefeeX #3
    Jah, ez talán normálisan fog működni, mert hiába eredeti NBA Live 08, olyan bugos, hogy egyszerűen szégyen, nem lehet vele normálisan játszani, és ez azért elég gáz... Remélem ez normálisan át lesz portolva, és lehet használni az analóg kontrollereket, második kijelzőt, stb... :)
  • Sance231 #2
    Ó, ezek szerint hosszú évek után végre kapunk egy normális kosaras játékot?
  • Cortex #1
    "és ezzel talán elhódíthatja ezt a piacot az EA elől"
    Valószínűleg az EA sem hülye, csak nem éri meg neki kiadni PC-re a cuccokat...
    Szóval igen, elhódíthatja azt az "óriási" piacot a 2K Sports.