Ötvös Tibor

Folytatódik a Dead Rising

Az X360 egyik legsikeresebb nyitócíme a Capcom gondozásában készített Dead Rising volt. A zombis akciójáték leginkább a Holtak hajnalára hajazott és remek hangulattal volt megáldva.

A milliós eladások valamint a rendkívül pozitív visszajelzések hatására már közel egy éve ismeretes, miszerint készül a második rész. Az újabb hírek azonban csak ma láttak napvilágot. Ezek szerint a Capcom véget vet az exkluzivitásnak és X360 mellett PC-re és PS3-ra is megjelenik majd a játék.



Ráadásul a pletykák szerint a fejlesztő Blue Castle Games a Dead Rising 2-t a legutóbb a Siren: Blood Curse-ban tapasztalt fejezetes megoldással készíti el. Mondjuk arra azért kíváncsi leszek, hogy mégis hogyan oldják meg ezt a dolgot egy ilyen akciójátékban. Jelen pillanatban ennél többet nem tudunk, amint érkezik valami friss, beszámolunk róla.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Vass Gábor #4
    De már 100%, hogy jön.
  • Tinman #3
    "Az újabb hírek azonban csak ma láttak napvilágot."

    A kacsa is hír? Senki nem jelentette be.
    Ez a DR2 PC-re egyelőre olyan biztos, mint a kutya vacsorája...
  • Stefling #2
    Azért ez gáz, akinek nincs xbox platformja, akkor a második részt úgy kezdi, hogy nem tudja az előzőben történteket, kvázi nem érti meg (márha van története a gammának) és így elég gáz..
  • 5i #1
    Az első rész nem volt rossz, a folytatást is várom