Ötvös Tibor

Alan Wake éledezik

Az Alan Wake is járja a "ki tudja mióta is készül" játékok göröngyös életútját (valahol mellette bandukol Duke Nukem is), ám a jelek szerint végre hamarosan újabb infókat kaphatunk a játékról.

Legalábbis a finn Pelaaja magazin szerint október 15-én a Remedy újabb információt csepegtet a már eléggé kiéhezett rajongók elé, mikor is újabb, ezúttal az eddigieknél tartalmasabb trailert tesz le majd a képzeletbeli asztalra. Ezt a hírt a sajnos a fejlesztők nem erősítették meg, ám számos más finn orgánum is - belsős informátorokra hivatkozva - címlapján hozta a sztorit.



Kicsit frissítsük fel az Alan Wake sztoriját. Főhősünk egy B-kategóriás horrorokat készítő, középszerű író, akinek egy gyönyörű lánnyal töltött éjszaka után borzalmas rémálmai lesznek - melyeket leírva soha nem látott sikereket arat. Ám karrierje csúcsán egyszer csak szeretett "múzsája" titokzatos módon eltűnik és ezzel elmúlik az ihlet is.

Marad helyette a kóros álmatlanság, melynek elűzésére Alan elköltözik egy Bright Falls nevezetű kisvárosba, ahol az ország legjobb alvásklinikája található. Itt találkozik egy, a barátnőjére megszólalás után is hasonlító nővérkével, mely élmény után a rémálmai visszatérnek - immáron a realitásban is. Az eddig csupán álmaiban létező rémségek ugyanis életre kelnek és minden sötétedéskor hősünk életére törnek.

Időközben szerencsére a Remedy megerősítette az értesülést, így október 15-én biztosan jelentkezünk az új videóval.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Klub #3
    Nyugi már a következő hónapban jön a játék.
  • Tinman #2
    Videóval?

    A játékkal kellene mér jelentkezniük, de sürgősen -.-
  • HöfEE #1
    Már nagyon várom!