Ötvös Tibor

Batman: Arkham Asylum infók

A héten már másodszor kell foglalkoznunk a Batman: Arkham Asylum című játékkal. Pár nappal a bejelentés után ugyanis végre pár érdemi információ látott napvilágot az Eidos készítette akciójátékból.

Először is a sztori az azonos című képregényt veszi alapul, ám játékmenetében leginkább a Condemnedre hasonlít majd. Denevérember ugyanis - akár csak valamelyik Helyszínelő - mindenféle kütyüje segítségével fog nyomozni az Arkham elmegyógyintézetben.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A történetet Paul Dini írta - ő jegyzi az animációs sorozat valamint a Detective Comics füzetek sztoriját is. A játék egy balul sikerült rabszállítással kezdődik, melynek során Joker kiszabadul és a címben is szereplő épületben barikádozza el magát "barátaival". Pingvin, Rébusz, Mr. Jégcsap, Méregcsók, Harley Quinn, Killer Croc, Madárijesztő és Victor Zsasz is hősünk életére tör. Természetesen akadnak segítőink is. A jó öreg Gordon felügyelő mellett lánya, Barbara Gordon (alias Oracle) is Batman oldalán áll és rádión folyamatosan adják a tanácsaikat.

A játék a Resident Evil 4-ben és Gears of Warban is látott "váll mögötti" nézetet használja majd, mivel a fejlesztők szerint ez a legjobb nézőpont. Az is kiderült, hogy a PS3 és X360 verziók mellett készül a PC-s változat is és jelen állás szerint a játék 2009-ben jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Etinger #7
    De miéééééért az Eidos? :(:( Nem tudnak jó kameranézetes játékot csinálni. brühű.
  • EnDeFFecT #6
    Hát képek alapján elég jó játék lesz:)
    Remélem ha kiadják és játszunk vele ott is jó lesz:p
  • JASON13 #5
    atyaisten ezt nem tudni... áááh nah jo csak vicceltem. amugy egy sorozatgyilkos a batman képregényekben aki mély vágásokat ejt magán minden áldozata után. tessék utánanézni wikipédián.
  • Talley #4
    Ki az a Victor Zsasz?
  • GG #3
    álljunk pozitívan a dolgoknak: JÓ lesz a játék!
  • Lordboxi #2
    a képregényben nincs semmilyen rabszállítás, jokerék simán már bent az arkmahban kezdenek lázadni. Nehéz lessz jól megcsinálni ezt a storyt, kivéve ha ebbe is beletszik a másik időszálat, akkor meg nem sok köze marad batman-hez :D
  • julius666 #1

    Egyre ígéretesebb!
    Kivéve az a váll mögötti nézet.
    Inkább lehetett volna vmi vltogatható FPS/TPS.