Ötvös Tibor

Csapnivaló a The Dark Knight

Bár hivatalosan még be sem jelentették, egyes fórumokon már a The Dark Knight játékváltozatát szídják.

A Pandemic Studios jelenleg a Lord of the Rings: Conquest című mókán ügyködik és eddig még nem cáfolta a következő értesüléseket. A hírek szerint a játékban Pókember módjára lengedezhetünk a kötelünkön vagy GTA-módra száguldozhatunk a Batmobilunkkal a város utcáin. A helyszín természetesen Gotham City, a sztori pedig A sötét lovag egyenes folytatása. Ennyi a jó hír és most jöjjön a fekete leves.

Belsős információk szerint a The Dark Knight harcrendszere egyszerűen irányíthatatlan, Batman egyetlen ütést sem tud bevinni, ráadásul a kamera is a lehető lepocsékabb szögben mutatja az egész akciót. A Batmobil is kezelhetetlen, és az MI is gyerekcipőben jár. Egyesek szerint a játék fejlesztését számtalan külsős körülmény zavarta meg (Heath Ledger halála és az utána kialakult bizonytalanság), aminek okán még az is felmerült, hogy nem is készítik el a programot. Mivel a hivatalos bejelentés még mindig nem történt meg, így bőven van idő javítani a hibákon. Addig pedig lehet a hamarosan esedékes Lego Batmannel vígasztalódni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Foxhound1980 #4
    A hír iskolapéldája a internetes sajtó dilettantizmusának...
  • Lenry #3
    mi a tökömnek ilyet írni egy olyan játékról, ami meg se jelent, be sincs jelentve... persze, hogy szar, hogy még csak valami pre-alfa állapotban leledzik.
  • ZsZso #2
    Bárcsak ez lenne a cikk legnagyobb baja
  • janler #1
    szídják=szidják