Ötvös Tibor

Készül a Still Life folytatása

A 2005-ös Still Life remek szórakozást nyújtott a kalandjátékok szerelmeseinek. Adott volt egy remek történet, melyet nagyszerű grafikával tálaltak.

Hamarosan újra Victoria McPherson bőrébe bújva próbálhatunk felgöngyölíteni egy újabb bűnügyet. A sztori szerint egy sorozatgyilkos elrabolt egy ismert újságírót, Palome Hernandezt és a mi feladatunk lesz kiszabadítani őt.

Klikk ide! Klikk ide!

A játékban ezúttal is két karaktert irányíthatunk, hiszen Victoria mellett a fogságban tartott Hernandezt is irányításunk alá vonhatjuk. A fejlesztést a Gameco Studios végzi, a Still Life 2 még idén novemberben felkerülhet a PC-kre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #10
    Oltári jó volt a játék, nagyon ütött a hangulata. Bár a végén a csavar, mármint hogy nem derül ki ki a gyilkos, eléggé meglepett. Először én is a csaj barátjára gyanakodtam, de ha jól emlékszem voltak olyan dolgok a játékban, amely alapján ha végiggondoltuk kiderült, hogy a srácnak volt 1-2 alibije, úgyhogy nem lehetett a gyilkos.
  • Lost Lont #9
    Jah, előszőr sokáig én is rá gyanakodtam, de - hát most már nem ugrik be hogy mi is volt az - legalább két alibit is lehetett találni számára.
    Viszont vannak olyan feltételezések, de ez már csak nagyon hipotézis ahogy hallottam, hogy a gyilkos annak a lánynak kell hogy a rokona (fia/unokája?) legyen, akivel eljöttek victoria nagyszülei prágából. Mert hogy a haján kilóg egy tincs ebben és ebben a snittben és ugyanolyan jellegű a blabla, nemtom pontosan, meg eléggé fiktív magyarázat, tekintve hogy a gyilkost így sem ismerjük, csak feltételezés.
    Másik lehetséges magyarázat szerintem, hogy a prágai festő gyilkos egy amerikai tanítványa lehet.
  • winger #8
    Szerintem Victoria barátja volt a gyilkos az elsőben, hiszen övé volt a galéria, ahol a képeket tartották, tehát a kiállítás előtt ő láthatta az összes képet, amiről aztán a gyilkos másolta a tetteit. Aztán az üldözéses résznél, mikor a gyilkos meglóg a háztetőkön, miért nem lőtte le Victoriát, hiszen ráfogta a fegyvert a lányra. Személyesen ismernie kellett, és kellett egy érzelmi indok, amiért nem húzta meg a ravaszt. Valamint a végén, mikor utoljára visszamegyünk a galériába, nincs ott a srác, utánna pedig egyből összefutunk az álarcos gyilkossal. Sok minden utal rá.
  • solikka #7
    Jupijjj! Én is várom az új részt!
  • Librarian #6
    Engem nem zavart, hogy nem derült ki... Úgy értem csak akkor érdekes, ha kiderül, hogy ki a gyilkos, ha előtte ismertük. Itt meg valószínűleg nem ismertük amúgysem. Csak egy nevenincs valaki.
  • ffxi #5
    Talán most a 2.rész elején kiderül.
  • Lobsterman #4
    Jó volt az első csak idegesít a mai napig hogy nem tudtuk meg ki a gyilkos :)
  • ffxi #3
    Ez az!
  • Lost Lont #2
    Ezaz! Végre még egy játék amit várni fogok (manapság nagyon ritka ez)! :D
    Bár elvileg a Post Mortem az előzménye a Still Life-nak, de azt nem láttam sajnos, de az első rész ebből nagyon (nagyon) jó volt tényleg.
  • Librarian #1
    Jesssz!!! Én az elsőt nagyon imádtam... Így mondjuk a képek nem jelentenek sokat, de ha az első rész hangulatát hozza, akkor nagyon jó játék lesz.