Ötvös Tibor

Hamarosan itt az új American McGee játék

A beteges képi világáról hírhedté vált American McGee a méltatlanul elfeledett Alice után a Grimm fivérek meséit játékosította meg - a saját szájíze szerint.

Sajnos eddig elég kevés információ látott napvilágot a szimplán csak American McGee's Grimm címet kapott játékról, de hamarosan minden megváltozik. A mai bejelentés szerint ugyanis alig egy hónap múlva, júliusban már játszhatunk az első epizóddal.



Igen, epizóddal. A fejlesztők ugyanis összesen 24 különálló fejezetet készítettek, melyeket majd a későbbiek folyamán lehet letölteni. Sajnos le kell lomboznom a most mosolyra fakadókat, hiszen a fejlesztők is elismerték, hogy egy ilyen fejezet alig 30 perc alatt teljesen végigvihető. Kicsit számolva kijön a maximum 12 órás játékidő, ami egyben nem is lenne rossz, de pár hetes kihagyásokkal nem hangzik túl jól. Főleg úgy, hogy ez a "később letöltheted hozzá a következő pályát" megoldás nem mindenkinek jön be. Egy hónap múlva minden kiderül.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tinman #7
    Jó játék a Fable nem is vitatom, de nagyon bosszantott a mentés eleinte, aztán megszoktam. Picit túl rövid és túl egyszerű is. Pár nagyon laza nap alatt végigvittem úgy, hogy minden apró kis küldetést megcsináltam. Talán ha 20 óra volt benne :-/

    A SIN Episodes One-t végigtoltam, és tényleg hulladék volt. Jobb, hogy nem lett belőle teljes játék... szar volt, nagyon szar.
  • Indigo #6
    Hehe ;) Tény, hogy sok dologban egyetértünk (de a Fable akkor is jó játék :P )

    Ja, a felsoroláshoz megemlíteném még a SIN Episodes-t, ami akkorát zakózott, hogy öröm volt nézni. Le is állították a projektet. Talán ha egy teljes játékot kapott volna az ember 5k-ért, nem egy demót, akkor nem bukott volna (ekkorát legalábbis).
    A HL2 régóta megvan eredetiben, az epizódikus megjelenésről pedig úgy mondom el a véleményem a kiadó felé, hogy még nem vettem meg egyiket sem. Majd az EP3 után fél évvel, amikor kiadják egyben az összes részt...
  • Tinman #5
    Figyellek! ;-)
    Te a rokonlelkem lehetsz, de komolyan :-)))
  • Indigo #4
    Lehet, hogy genyó dolog, de szívből remélem, hogy bebuknak vele. Nem maga a játék miatt, hanem az efféle epizódikus majomkodás miatt...
  • Szeszmester #3
    A megjelenés még másfél hónap.

    American a blogjában már vissza is számol :) Illetve feltöltött egy csomó képet a Flicker fiókjába, érdemes belenézni, elég beteg. Amúgy ma (stílszerűen péntek 13-án) felkerült az első előzetes a játékról!

    Nem a "következő pályát" fogod hetente letölteni, minden rész teljesen különálló, független az előzőektől. Mindegyik egy ismert v kevésbé ismert gyermekmesét dolgoz fel, a cukormáz és szirup nélkül.

    American olyasmit írt a fórumon, hogy lesznek majd ingyenesen is letölthető részek, talán az első ilyen lesz!

    Ha elfut a gépemen, valszeg meg fogom venni a GameTap rendszerén keresztül, mert a fejlesztők így járnak a legjobban (fórumban leírták).
  • akyyy #2
    hú de jó lenne egy alice 2:( vagy az óz ilyen beteges hangulatba:D

    alice nagyon jó volt:D
  • Tinman #1
    Már a HL2 Ep. és a Sam and Max Season részek kapcsán is bebizonyosodott, hogy ez nem jó megoldás.
    Eszem ágában sincs megvenni külön-külön, amikor egybe úgyis áron alul lesz majd.