Ötvös Tibor

Cel-shaded Prince of Persia

Nemrégiben mi is beszámoltunk a hírről, miszerint a Ubi Soft immáron hivatalosan is megerősítette egy újabb Prince of Persia játék (trilógia?) készültét.

És hogy nem a levegőbe beszéltek, arra az a nem kevés információ a bizonyíték, melyek azóta folyamatosan érkeznek. A legfontosabb az új grafika lesz. Amint az a lenti képen is látható, hercegünk ezúttal a Crackdownban és számos más játékban már sikerrel alkalmazott cel-shaded technológiát alkalmazza. Hogy ez most jó vagy nem, azt mindenki döntse el maga.



A sztori szerint a herceg ezúttal egy olyan ládát nyit ki, mely miatt a világ folyamatos pusztulásba, rohadásba kezd. Természetesen hősünk ezt nem hagyhatja annyiban és elindul jóvátenni hibáját. A pletykák szerint vége az időmanipulálós dolognak is, helyette valami - jelenleg még nem ismert - mód lép életbe. Új fegyverként az acélkarmokat említeném meg, melyek segítségével bármilyen felületen pókként rohanhatunk fel. Elviekben már idén megjelenik az új Prince of Persia játék.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • BBird #11
    A képen látszik, hogy ez nem turbán. Inkább valami fejkendő. Hátul ugyanis kilóg a haja. ;-)
  • Sance231 #10
    A PC változatban nem volt, onnan csak fehér ruhás szőkeségként emlékezhetünk a hercegre, de a legtöbb később megjelent verzióban (SNES, Genesis, Macintosh) már turbános lett a csávó. A 2. részben meg már PC-re is az új külsővel érkezett.
  • NEOreg3 #9
    legelső részben sem volt turbánja
  • Lost Lont #8
    retrofíling :)
  • Looooser #7
    az miért fontos hogy turbánja van? így nem fogjuk látni az arcát...
  • Lost Lont #6
    érdekes, bár reméltem hogy valami szuperebb ötlettel rukkolnak elő, nem tanul a hercegünk a hibáiból, "jé ezt megnézem, hopsz elrontottam, most akkor kijavítom" :) celshading miatt picit képregényszerű hatást kelthet, de ez nem gond, legalább a "rajzolt" hangulat miatt majd hasonlít a régi 1,2-re, na meg újra van turbánja ez fontos :)
  • xido #5
    szeretem a cell shading megoldást..kicsit javít a még mindig szögletes textúrázáson és hatásosabb is...példa számomra..Ultimate spiderman,XIII,Silverfall..tetszenek ezek a megoldások:))
  • NEOreg3 #4
    az bizony-.-
  • gyuri12 #3
    Ez mondjuk igaz.:D
  • cateran #2
    Az hagyján hogy neki nem volt igaza,de ha te nem linkelsz az elöző cikknél,a t. szerkesztőgárda még mindig sötétben tapogatozna a játékot illetően "ez a cikk nem jöhetett volna létre gyuri12 linkje nélkül":D