Alex

Ősszel jön a Far Cry 2

Az Ubisoft közölte, hogy a Far Cry 2 ez év őszén fog megjelenni, minden platformon egyszerre.

A fejlesztői blogban található hivatalos infó szerint a PC, PS3 és X360 verziókkal együtt érkezik majd egy demó is, de konkrét időpontot még nem jelöltek meg. A játék helyszíne ezúttal Afrika lesz, mely nagyban különbözik a korábbi trópusi szigeti idilltől. Ez, és az új grafikai motor is azt szolgálja, hogy a kiadó minél inkább megkülönböztesse termékét a Crytek fejlesztette első résztől.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Reg5 #11
    A nanoruha nem volt nagy duranás, más játékban is volt már(nameg ha össz-vissz 2 alkalommal használtam).

    Aki a meg a grafikát látja csak, az majd min beállításokon játsza...
  • Tinman #10
    Attól tartok a diskurálás kimerül majd abban, hogy odamész xyz-hez az meg, némi yes sir kíséretében kezedbe nyom egy adag kötszert/tárat.
  • grebber #9
    "Pffff. Értelmetlen lövölözésnek tűnik az egész, 1 óra alatt megunja az ember, legalább is ez az első benyomás."

    Elvileg lesznek benne rpg elemek tehát a lakosággal kell diskurálni és tőlük infokat gyűjteni.Bár érdekes hogy ezt csak mondják videókban még véletlenül sem volt erre utaló jel!
  • Hedgehunter #8
    En ezeket a fajta vagyaimat az Alien versus Predator 2 cimu jatekban mar teljesen kieltem.....
    Ajanlom mindenkinek....
  • Tinman #7
    A ruha nem nagy szám, de a láthatatlanság korlátozott volta miatt, totál predátor feeling. Nem az a nagy szám, hogy úgy kiírtasz egy tábort, hogy közbe lerombolod felét... az a nagy szám, amikor a tábor utolsó emberét teszed már el láb alól és még mindig nem vettek észre.
    Na ez az egyik amit nagyon szerettem én a Crysisban, persze agyatlanok, agyatlanul játszák ;-)
  • dzsagon #6
    A Crysis ruha kb egy 9 éves gyereket köt le.
  • G18XM8 #5
    Pffff. Értelmetlen lövölözésnek tűnik az egész, 1 óra alatt megunja az ember, legalább is ez az első benyomás. A Crysisban legalább ott volt a ruci ami miatt még is egyedi a játék ezért megunhatatlan, de ez... Semmi extrát nem látok ami miatt felejthetetlen játék lenne majd. Tesco gazdaságos 2000 Ft-ot játék! Én remélem a legjobban, hogy nincs igazam...
  • Tinman #4
    Megváltozott a piac igénye is!
    Az, hogy vagyunk pár ezren akiknek nem csak a csicsa fontos, az egy dolog.
    A másik meg az, hogy apa megveszi mindig a legjobb vasat, hogy a tökmindegy milyen FPS menjen úgy, mint az atomvillanás.

    Ettől függetlenül az én igény nem változott, a lehetőségiem viszont igen.
    Évente talán 1-2 alkalommal van időm ilyen Witcher-szerű 100 órás kalandokba bonyolódni, amúgy meg marad az instant fun. Erre meg tökéletes az FPS műfaj.
    Meló után leülsz, fáradt gőz kieresz és jó eséllyel 2 ilyen meló után eltöltött idővel már végig is vitted a játékot, jöhet a következő.
    Emiatt is nagyon várom a Far Cry 2-öt, meg amiatt is, hogy szeretek azért én is belefeledkezni a látványba. Emlékszem az 1. rész esetén napokig, a Crysis esetében hetigik non-gamer üzemmódban nézegettem a szigeteket, tájat, úsztam, körbejártam hatalmas területeket, teszteltem a fizikát, stb.
  • gumibéka #3
    Tipikus példa arra, hogy a névvel adják el. Ennyi. Lehet, hogy jó játék lesz, csak szerintem gáz a tálalás.
  • X3no #2
    Hurraaaaa...meg1 hot sz@r csicsas jatek...:P Hova tuntek a regi jo tortenetek...:( Mikor adnak majd tobbet a cselekmenyre...mint a HUDESZUPER grafikara amit csak az 1-2 ev mulva kijovo csucsgepek tudnak fullon megjeleniteni...de akkor meg mar ugyse jacca senki, mert gagyi es regi lessz...