Ötvös Tibor

Áprilisban jön a magyar Lost

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a hazánkban is töretlen népszerűségnek örvendő Lost - Eltűntek megkapja a maga játékát.

Az akció-kaland hazai forgalmazását a Seven M szerezte meg és szerencsére figyelnek a játékosok igényeire. A Lost - Via Domus ugyanis Magyarországon - sajnos csak PC-n - magyar felirattal fog megjelenni, méghozzá áprilisban.


A Lost - Via Domus a sorozat első és második évadának eseményeit játékosítja meg, ám nem valamelyik ismert főszereplő, hanem egy, kifejezetten a játékba írt karakterrel kell megtalálnunk a kiutat a szigetről. Természetesen minden fontosabb eseménynél jelen lehetünk, így kalandozhatunk Jackkel vagy vadászhatunk Locke-kal is - ha kedvünk tartja.

A nevesebb portálok már tesztelték a játékot és közepesre értékelték. Kiemelték, hogy a játék nagyon rövid, alig 4-5 óra alatt teljesen kipörgethető. Azért nekünk is meg lesz a saját véleményünk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Gerbill #4
    semmit->semmint
  • Gerbill #3
    Valóban elég csőjáték, de ha másért nem a fejtörőkért érdemes legalább egyszer végigjátszani, semmit youtube-on megnézni:D. Nagyon ötletes dolgok vannak benne, és ami még tetszik, hogy a sorozatból ismert helyszínek eddig nem látott részeit is megleshetjük. Jó sztori, izgalmas menekülős, vagy bujkálós részek a füst elől és a flash backeket is remekül megoldották. A rajongóknak kötelező a többieknek ajánlott:P
  • a_n_d_r_e_w #2
    Nagyon gyenge, teljesen csőjáték, újrajátszhatóság gyakorlatilag 0. Irányítás borzalmas. Szóval játéknak szörnyű. Ellenben sztori jó, hangulat is jó, de ezért sokkal érdemesebb végignézni mondjuk a youtube-on a végigjátszást, és nem kell szenvedni a játékkal.
  • tyuklepes #1
    Jó ez, nekem tetszett, mondjuk, nem pörgettem végig, mert megtudtam, hogy jön magyarul ... de amit láttam, tetszett :)