Ötvös Tibor

Megölte kislányát egy játék miatt

Újabb őrült eset történt Amerikában, mely tovább táplálhatja az erőszakos játékok ellen ágálókat. A Mortal Kombatos verekedés után most ismét az Államok adott helyet egy szörnyű gyilkosságnak.

Philadelphia városában a 25 éves Tyrone Spellman épp Xbox 360-as konzolján játszott, mikor 17 hónapos kislánya véletlenül leverte azt. Az "apuka" agyában elpattant valami és két hatalmas ütést mért saját vérének arcára. Ezután - mintegy ráadásként - átdobta lányát a széke felett is.



A kis Alayiah szinte azonnal meghalt. Az anyuka ekkor ért be és mikor észrevette, hogy lánya nem lélegzik, kihívta a mentőket. Az apuka mindeközben nyugodtan játszott tovább. A kiérkezett mentők azonnal kórházba szállították a kislányt, ahol azonban csak a halál beáltát tudták megállapítani.

Tyronet gyilkosság vádjával azonnal őrizetbe vették. Neje - aki egyébként nyolc hónapos terhes - beadta a válópert. Sajnos egy őrült tette alapján újfent a játékosok húzzák a rövidebbet, hiszen a Jack Thompson féle piócák rögtön a játékok erőszakosságát fogják majd elővenni. Az, hogy a vádlott elmeállapota esetleg már hosszú évek óta nem tiszta, senkit nem érdekel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • adamboro #22
    Az a pár év történetesen 47. De aki ilyet csinál az meg is érdemli.
  • haxoror #21
  • Csaba #20
    Hát, az a nő is hülye, aki összeáll egy ilyennel. Gondolom, nem ez volt az első dühkitörése...
    Vajon mivel vette rá azt a nőt, hogy a felesége legyen? Nem hiszem, hogy a kinézetével (ránézésre tárgyalás nélkül 10 év börtön, olyan randa bűnözőfeje van), és nem hiszem, hogy a kifinomult úriember modorával...
  • pries #19
    EZ BETEG!
  • Focew #18
    Lecsukják pár évre, de az igazi büntetés az lenne szerintem, ha az xbox-al zárnák össze, és csak azt az egy játékot adnák neki... játsszon ha akar. 5-10 év alatt csak megunja, és elgondolkozik mit tett.
  • savior #17
    egyszeruen nem kell olyan ferfival jarni/felesegul menni, aki szamitogep vagy konzol fuggo, es akkor nem lesznek ilyen problemak.
  • ffxi #16
    Lassan már pszichiáteri-igazolás kell, hogy vki játékot/konzolt vásárolhasson.
  • Komolytalan #15
    Azt csak a WoWnál szokták, annak meg nincs X-Boxos változata.
  • Komolytalan #14
    Miért kéne kiszűrni? Aki olyan hülye nő, hogy ilyen emberi hulladékkal összeáll, valamilyen szinten meg is érdemli a sorsát. Nehogymár normális pasik életét tegye tönkre a buta liba.
  • Komolytalan #13
    X-Box, you fail, tilcsák be:-P