Ötvös Tibor

Rajongóknak készül a Lost

Gadi Pollack, a február végén megjelenő Lost játékadaptáció producere a csupa lányokból álló Fragdolls csapatának kérdéseire érdekes dolgokat árult el. Az ABC hazánkban is látható sikersorozatán alapuló játékot a Ubi Soft adja majd ki.

Először is karakterünket Elliottnak hívják majd és sajnos amnéziában szenved. Ez a húzás azért történt, hogy a sorozatot nem ismerő játékosok se pislogjanak értetlenül egy-egy történés kapcsán. Ráadásul így a magunk kedvére alakíthatjuk majd a sztorit, melynek megírásába a széria egyik forgatókönyvírója is besegített.



A sorozatban felvetett kérdésekre azonban nem kapunk itt sem választ, ám a játszható visszaemlékezések, flashbackek állítólag kárpótolnak minket ezért. A fejlesztők számára a rajongók elégedettsége az elsődleges, ezért egy jónak tűnő módszert alkalmaztak. A készítők ugyanis megkérdezték őket, hogy mégis milyen kategóriában szeretnék látni a játékot, majd a legtöbb voksot kapott akció-kaland (egy RTS azért érdekes lett volna...) műfajában elkezdték a fejlesztést. Ezután ezeknek a rajongóknak kiküldtek egy bétaverziót, melyet véleményezhettek és végrehajtották az esetleges változtatásokat. Hamarosan meglátjuk, hogyan sikerült.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sephi #5
    House-al mit kezdenel? Az a sorozat az egyik legjobb de 90% nem ertem belole :D
  • Inquisitor #4
    Ez az. A játékosok által generált sztoriszálakból a legjobbat megcsinálják, a forgatókönyvírók meg haljanak éhen ;)
  • tyuklepes #3
    Rajongók tesztelték? Én nem kaptam :)

    Daneel: csak egy tipp, de szerintem a sztorit NEM az elmúlt 3 hónapban kalapálták össze :)
  • pitbulllll #2
    House mikor lessz?
  • daneelolivaw #1
    "Ráadásul így a magunk kedvére alakíthatjuk majd a sztorit, melynek megírásába a széria egyik forgatókönyvírója is besegített."

    héhéhé, nem úgy volt, hogy írósztrájk van? :)