Ötvös Tibor

Visszatér a nőcsábász

Leisure Suit Larry az egykori Sierra kultikus figurája, mellyel az akkoriban míves kalandjátékokat forgalmazó cég milliókat keresett. Az eleddig hét részt megért nőcsábász a legújabb hírek - és pár kép - tanúsága szerint újabb részt kap, mely a Leisure Suit Larry: Box Office Bust címet viseli.

A számozás szerinti kilencedik epizód (ugyanis a negyedik rész soha nem készült el) főszerepében azonban sajnos újból a Magna Cum Laude című részben megismert Larry Loveage áll majd, nem pedig kedvenc nőcsábászunk, Larry Lafer. A sztori szerint az ifjabb Larry munkát vállal a vén kéjenc filmstúdiójában, ahol is rájön, hogy egy rivális stúdió kémet épített be az alkalmazottak közé.



A titokzatos spion feladata kompromitáló anyagokat készíteni és azokat a megbízónak továbbítani. Larry megtesz mindent, hogy eme anyagok ne kerüljenek a bulvársajtó kezébe. A történetért egyébként Allen Covert tehető felelőssé.

Jó hír lehet, hogy a fejlesztést kivették a High Voltage kezéből és a Worms játékokkal világhírt elérő Team 17 készítheti a kilencedik részt. A játék PC mellett X360-ra és PS3-ra is készül.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Molnibalage #6
    Tényleg. Játszottam az első részével. A gond az elvetemült kezelésével volt. Túl kevés dolgot lehetett benne csinálni és azt is nehezen. De hangulata az volt.
  • Csudri #5
    Nekem a Syberia is. Annyira gyönyörű helyszínek vannak benne, iszonyat hangulat. (bár a folytatás szerintem gyengébb lett)
  • Molnibalage #4
    Nekem csak a 6. részéhez volt szerencsém. Jópofa volt, akkori szinten igen hangulatos zenékkel.

    Régen tudtak jó point&click játékokat csinálni... Mind a mai napig a Day of the Tentacle a király szerintem, de az annyira nagy játék volt, hogy szerintem benne van minden idők TOP 10 PC-s játékban simán.

    Volt valami 2000 környékén is, asszem a Longest Jorney amire azt mondják, hogy fenomenális. Eddig nem volt hozzá szerencsém.
  • wolruf #3
    Larry 1, DOS, Atari, Amiga... Wow :) . Még azt sem tudtam, miről szól, csak mászkáltam benne ide-oda :) Aztán mikor a PC Játékok című könyvben volt róla leírás, elcsodálkoztam és megdöbbentem. Aztán mikor agyilag is "felnőttem" hozzá, szétröhögtem az agyam :-D
  • gabber a hun #2
    fiatal vagy :D
  • qtpman #1
    lol erröl a játékrol nem is hallotam még és a team 17 röl se a worms óta..