Németh Szabolcs

Beowulf mozi, Beowulf játék

Az Ubisoft a novemberi debütálással párhuzamosan fejleszti a játékot, amely egy hős gót, Beowulf életét eleveníti meg előttünk.

A Beowulf legenda szerint a gótok között egykoron élt egy Beowulf nevű harcos, aki megelégelte Grendell, az emberevő szörny kegyetlenségét, és szembeszállt vele. A pohár akkor telik be végképp, amikor Kain leszármazottja, elfoglalja a dánok ősi szentélyét, és mindenkit hűvösre tesz, akit ott talál. Ekkor Beowulf felkeresi a monstrumot, ám meglepődve tapasztalja, hogy nem csak Grendellel, hanem annak csatlósaival, sőt saját édesanyjával is fel kell vennie a harcot. A kaland-akció-szerepjáték ahogy a SoF is, erősebb idegrendszerű játékosoknak ajánlott.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A filmet egyébként az a Robert Zemeckis rendezte, aki a Forrest Gump, és a Vissza a jövőbe trilógiáért is felelős volt, tehát kiváló mozira számíthatunk.

Beowulf

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tobias88 #8
    nekem a crysis high-on megy néhol médium, de ez szaggat nagyon!
  • neoG #7
    jahh:)sm2re tényleg optimizálva van
  • gyuri12 #6
    mert a crysis minden lowon,800*600-ban megy kb 20fps-sel(jó esetben:D) és az optimalizálva van sm 2.0-ra.azok a játékok amik sm2.0-ások mennek is,de nem vagyok benne biztos,hogy ez is az lesz
  • neoG #5
    ha a crysis fut akkor meg mit aggódsz???(bár a "futás" alatt gondolom arra gondolsz, hogy elindul) gonosz mód OFF
  • gyuri12 #4
    oedig mostanság a fejlesztők elkezdtek régebbi gépekre is optimalizálni( cod4, ut3, crysis[ez futott a gépemen],witcher,timeshift stb) és az Ubi a kedvenceim között van,és nem szeretnék bennük csalódni
  • neoG #3
    nem, nem fog elfutni.sem ez, sem az jövőbeni játékok, szal felesleges is nézegetni járékhíreket, és mindenhova beírni, hogy "talán elfut"
  • gyuri12 #2
    a grafikája olyan Lairos,de jól néz ki.talán elfut a gépemen
  • Tinman #1