Németh Szabolcs

Aranylemezen a Hellgate: London

Mint arról az Electronic Arts beszámolt, befejeződtek a munkálatok a Hellgate: Londonon. Az aranylemez már útban van a sokszorosító felé, hogy november 2-ig kellő mennyiségű áru álljon a játékosok rendelkezésére.

A Flagship Studios jó néhány hónapja dolgozik a programon, de a jó munkához - mint azt szokták mondani - idő kell. A fejlesztők nem is kapkodták el a fejlesztést, de mentségükre legyen mondva, a marketing gépezet folyamatosan képekkel, információkkal látott el minket, így mindig tudtuk, hogy hol jár jelenleg az RPG-FPS keveredésből született akciójáték. És hogy milyen lett a Hellgate: London? Azt nemsokára bárki megtapasztalhatja, hiszen a kiadó közlése szerint ma napvilágot lát egy egyjátékos demó, ahol a hat kasztból kettőt próbálhatunk majd ki.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A kipróbálható verzióval tökéletesen rá lehet hangolódni a november 2-án megjelenő játékra, és nem utolsósorban az is kiderül, hogy megéri-e a pénzét a Londonban játszódó rémtörténet.

Hellgate: London

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • gyuri12 #5
    jó lett a játék, az optimalizáltság tökkéletes( nekem majdnem highon futott,30 fölötti fps-sel) és, még a hangulat is jó:)
    a grafika gém közben szép
  • Librarian #4
    Vazz, elég lassan jön a demó! :S Még 4 óra? Holnap suli... :S Hajnalig itt fogom püfölni a klaviatúrát! :D
  • feamatar #3
    add1: futásközben(legalább is eddigi videók alapján) remekül néz ki, nekem az ingame videók tetszettek, ha meg a játékélmény odavág, és normális gépigénye lesz akkor nem bánom ha nem überalles a graf
  • drizzt1666 #2
    aha, a karaktereken és az effekteken kívül minden igénytelenül néz ki :S
  • gyuri12 #1
    elég sokat rondult a grafika,remélem,hofy a gépigény is ennyivel csökkent. az jó lenne,ha elfutna a gépemen