Németh Szabolcs

A Radical most a Prototype-n dolgozik

A Radical Entertainment nem egy kivételes címmel gazdagította már a játékok történelemkönyvét. A most bejelentett fejlesztés tovább öregbítheti a csapat hírnevét.

Mit tehet az ember, ha egy apartmanban úgy ébred fel, hogy a nevén kívül jóformán nem emlékszik semmire? Alex Mercer, a Prototype főszereplője az ágyról felállva próbálja összerakni a puzzle darabjait, de a kép csak nem akar összeállni. Emberünk nem várja a sült galambot, hanem maga indul múltjának feltérképezésére. A fárasztó és veszélyes kalandnak ígérkező vállalkozás közben olyan dolgokra derül fény, amely még tovább bonyolítja a gordiuszi csomót, ahelyett, hogy tisztább képet tárna Alex elé.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A Prototype - ha nem kapkodják el - nagyon izgalmas akciójáték lehet, amiről érdemes beszélni, ezért jövő héten hosszabb beszámolóval jelentkezünk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zocsi #4
    Ne túlozzunk!
    Egyébként a másik 3 képpel nincs is gond, azt még elhiszem, hogy úgy fog kinézni. De az elsőn több helyen is szembeötlő a retusálás, szal én nem hiszek sem a marketingnek, sem pedig másnak.
  • Inquisitor #3
    Ne túlozzunk, az Assasin Creed simán hozza azt a szinvonalat, amit a régi promó képeken láthattuk. Ez megy így első blikkre GFX-ben és játékmenetben is hasonlónak tűnik, de az A.C.-vel ellentétben eleve konzolos, tehát simán nézhet így ki ...
  • Zocsi #2
    Is-Is... Az bizony fénykép. Ezek a tipikus photoshoppolt marketinger promóképek, amiket a médiában használnak fel, hogy hergeljék a népek nyálmirigyeit. Aztán szépen alább adnak, ill. rosszul fogalmazok. Ez a koncepciójuk, aztán majd valamit sikerül belőle megvalósítani határidőre. Egyébként a bal oldali fákon is látszik kicsit, hogy azok is oda vannak csak montázsolva.
  • HöfEE #1
    Az első kép alján az emberek, járéművek.. az fénykép vagy pedig számitógépgrafika? :O