Németh Szabolcs

The Swarm - idegölő akciójáték a Buka-tól

A Buka Entertainment mindig is híres volt izgalmas címeiről, ám a The Swarm még a megszokottnál is feszültebb pillanatokkal kecsegteti a monitor előtt ülőket.

Számos film, képregény, könyv és persze játék foglalkozik az örök kérdéssel: vajh egyedül vagyunk-e a Világegyetemben? A Buka által vizionált jövőben biztosan nem. Olyannyira nem, hogy a megátalkodott idegenek pillanatok alatt átveszik az irányítást a Föld felett, és kíméletlen tisztogatásba kezdenek. Végső elkeseredésükben a legfelsőbb körök úgy döntenek, hogy atombombákat zúdítanak a betolakodókra. Ám amikor a robbanások után már-már örömittasan hátradőlnénk, rá kell jönnünk, hogy az emberek millióinak életét kioltani képes pusztító fegyver hatástalan az idegenekkel szemben.

Egyetlen dolgot értünk mindössze el, végleg a túlvilágra küldtük a földkérget. Az incidens okozta károk miatt a Föld lakhatatlanná válik, ezért az emberek a föld alá menekülve próbálják védeni családjaik, és saját életüket. Mindössze egy legény van a gáton, aki a szétbombázott Moszkvában felveszi az eléje ledobott kesztyűt, ám hamarosan rájön, hogy sokkal több minden fűzi az idegen lényekhez, mint azt ő valaha is gondolta volna.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A Buka 2008 első negyedévében tervezi ennek az igazán izgalmas akció-kalandjátéknak a megjelentetését.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Pate #11
    Tisztára olyan a grafja mint a Collapse-nak.
  • zakariás #10
    Ruszki nyelven kijött. Angol megjelenésről tud valaki?

    Egy videó kedvcsinálónak : The Swarm
  • szurka #9
    szerintem csak a bevezető videó lesz izgalmas:D A játék meg a megszokott megyek-lövök
  • wolruf #8
    Hmmm... tökéletesen igazad van.... Messiás :D
  • feamatar #7
    Spore!!!!!!!!
  • wolruf #6
    Apropó, tudom, hogy béta meg minden, de a képek alapján a föld kérgéről még az árnyékokat is kiirtották :D
  • dronkZero #5
    "Ám amikor a robbanások után már-már örömittasan hátradőlnénk, rá kell jönnünk, hogy az emberek millióinak életét kioltani képes pusztító fegyver hatástalan az idegenekkel szemben.

    Egyetlen dolgot értünk mindössze el, végleg a túlvilágra küldtük a földkérget. Az incidens okozta károk miatt a Föld lakhatatlanná válik, ezért az emberek a föld alá menekülve próbálják védeni családjaik, és saját életüket."

    Felvehetnének egy kicsit több ésszel megáldott sztoriírót is, ezt meg basszák ki, mint macskát szarni. Ha már kreativitás nem szorult belé, legalább totálisan agyament faszságot ne írjon már, könyörgöm!
    Nyilván a Föld kormányai ki sem próbálnák az atombombát, hogy működik-e, hanem rögtön az egész bolygóra kiterjedő nukleáris világvégét rendelnek el nyilván...
    Idióta.
  • Inquisitor #4
    Első ránézére egy 2 emberes Unreal MOD jobban néz ki, azért van min dolgoniuk :)
  • wolruf #3
    Már megint egy idegen lényes-mutánsos-semmilyen játék :( Kár, hogy manapság semmilyen valódi, korszakalkotó újdonság nem jelenik meg :( Talán a GTA IV ;-)
  • gomb2 #2
    Nekem is a hl ugrott be egyből! :)