Németh Szabolcs

Tömegek várják az Obscure 2-t

Amióta a Hydravision Entertainment, és a Playlogic International bejelentette a horror folytatását, fórumok százain osztják meg egymással előző részhez kapcsolódó élményeiket a játékosok.

A hatalmas érdeklődést nem a véletlen szüli. Az első rész máig tartó, mély nyomot hagyott még a legkeményebb horrorhoz szokott emberekben is. Az előző részben megismert kisgyermek az Obscure 2-ben érett fiatallá cseperedett. Főhősünk egyetemre készül, ám a múlt az iskola falai között is kísérti a furcsa jelenségekhez már hozzászokott ifjút. Az épületet hatalmasra nőtt, titokzatos eredetű fekete növény növi be, amely szépen lassan rémálommá változtatja karakterünk életét.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A megjelenés időpontja egyelőre ismeretlen.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kompedli #8
    Vki nem tudja honnan lehet letölteni azt a jó kis zenét a Trailerben?
  • kompedli #7
    hehe nekem már megvan egy hete!még jó h lehet ketten nyomni mert egyedül nem naon merném
  • psishock #6
    Ha az első részben beválltak, nem látom az okát miért ne alkalmaznák itt is őket. Kedvencnek azért nem mondanám, de nagyon tetszett az 1. Azt hiszem, hogy igazán kedvencet csak a kedvenc stílusaimból tudnék választani. Ez épp nem tartozik közéjük, mivel nem sok túlélő horrorral játszottam az életem folyamán (hmmm, ha belegondolok azért volt 1 pár) Azt is mondhatnám, hogy a Collin Mcrae és NFS szériák (underground + felfelé) a kedvenc "autós" játékaim, de gyakorlatilag más (érdemleges) nem is volt a kezem alatt.
  • came #5
    Vajon itt is segítségül hívják a magyarokat?
    Az első részben ugyanis egy magyar csapat készítette az animációkat pontosabban a motion capture részt.
    És szerintem rendkívül jól sikerült, egyik kedvenc játékom.
  • kanesoban #4
    Na, az első egész jó volt, ezzel taláb elvegetálok a Silent hill 5-ig.
  • psishock #3

    szép a vektorgrafikád, a gépeddel viszont utalásod ellenére nagyon elégedett lehetsz. Különben is sok embernek még ilyen konfigja sem lehet (vagy nem akar újítani), de a kisebb követelményû coccok még vígan elfutnak alacsonyabb felbontáson is rajta (800*600 mondjuk). Irígykedni meg tényleg semmi okod sincs :), magad is mondod, mindent lehet csak akarni kell. A konfigom viszonylag egy normálisabb, de még mindíg egy átlagos gamer összeállítás. A fizetésed egy részét, azaz abból a pénzből amit mondjuk italra/cigire/barátnőkre/tv-re/kocsira/kávézókra/fogadásra... költenél, ha néha feláldozod akkor gond nélkük hozhatsz össze hasonló erejût. Természetesen, ha értelmét látod, mert ha nem használod ki akkor többet ér ha elvered másra. Egyik nagyobb butaság közé tartozik, ha üresben veszti el az értékét, kihasználatlanul. én szeretek számítógén játszani, és hidd el megérte az utolsó centig a ráköltött pénzt. Nagyon sok pozitív élményt kaptam az idő folyamán, legalább annyi boldog órát (napot, évet :) amit a különböző RPGk, FPSk, TPSk, kalandjátékok, RTS-ek, szimulációk ... mellett töltöttem nagyon sokat szórakozva. Ugyan akkor még nem is beszéltem a LAN party-k ról, amikor a közeli haverokkal összejövünk, és 1kis kaja/ital mellett naphosszat toljuk a különböző dolgokat, néha egymást szivatva, de annál jobb örömmel. Az érdekes, hogy mindemellett sokminden másra is tud az ember szakítani időt, munkára, családra, jövöbeli tervek szép lassan összefoglalására, sok sok beszélgetésre, zenehallgatásra (közben néha írkálok is különböző érdekes fórumokon különböző érdekes embereknek), rajzolásra, nagyon kevés programozásra, néha kicsi alvásra.... Szóval nekem nincs rossz szavam senkihez mivel tudom, hogy úgy is úgy fog alakulni az élete ahogy azt akarja. Lehet, hogy ez elsőre nem ilyen nyilvánvaló, de ha valamivel nem vagy megelégedve, egyszerûen változtass rajta, úgy is legnagyobbrészt minden rajtad múlik. Lehetőségeid mindíg vanakk/lesznek/voltak. óh, azt hiszem eddig különben még nem láttalak az SG-n, úgyhogy üdv, és soksok építő hozzászólást a cikkekhez/fórumtagkommentekre !! ^_^
  • bandypappa #2
    Nekem meg ilyen a gépkonfigom
  • psishock #1
    "Tömegek várják az Obscure 2-t"
    Az én tömegem is ezek közé tartozik :) Az első része nagyon szórakoztató volt, akkoriban toltam a Silent Hill 2-őt is. Szeretettel várom. ^_^