Németh Szabolcs

Nagyon jó lehet a Black Buccaneer

A mozifilmmel párhuzamosan számítógépen és PlayStation 2-n is megjelenik a Black Buccaneer.

A történet egy francia férfiről szól, aki sokáig nem tudja magáról, hogy nem az, akinek gondolja magát. Véletlenül tudomást szerez egy mesés kincsről, aminek felkutatása során sokan odavesztek már. Dacolva a várható következményekkel Francis Blade nekiindul, hogy megszerezze a gazdagságot jelentő kincset. Igen ám, de a boldogságot nem adják ingyen. Szerencsére főhősünk vudu átokkal fertőződik, és komoly erők segítik útját. Pontosabban egy korábbi kalóz lelke, amely mentálisan, és fizikálisan is emberi ésszel felfoghatatlan erőt, hatalmat kölcsönöz Blade-nek.

Klikk ide! Klikk ide!

Ennél több nem is kell ahhoz, hogy egy vérbeli kalandjáték kerekedjen ki előttünk. Csapdákkal, szörnyekkel, túlvilági erőkkel hadakozva egyedül a hirtelen felbukkant "társsal" van esély a túlélésre.

A Black Buccaneer május 16-án jelenik meg, érdemes lesz rávetni egy pillantást.

A játék hivatalos oldala

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NiGG3R #3
    ennek a játéknak gusztustalanul igénytelen a grafja nézzétek meg a háttért szőrnyű. MIntha ps1 es játékot látnék XD
  • mgenya911 #2
    jah ennyi infóbol még ki tudja milyen lesz =) nekem szvsz jo ez a grafika, legalább jol fut majd, meg sosem kültötem a gépre, mindig volt mi másra költeni azta sok pénzet!
  • EagleeyE #1
    pff...Már amikor összehoztam a címet, meg a képeket, már akkor nem stimmelt valami (ne értsetek félre, nem vagyok grafikabuzi), ez a kinézet azért 2007-ben enyhén igénytelen.

    2.: Nekem a "vérbeli kalandjáték" valahogy nem a gorillák késsel való lemészárlását jelenti, de nem tudom ti hogy vagytok vele...
    3.: Fél oldal infóból tényleg nagyon jól meg lehet állapítani, hogy valami milyen király játék lesz