Németh Szabolcs

Left 4 Dead - akció van, minőség nincs?

Ez a kijelentés talán kicsit erős, de azért a belbecs mellett a külcsínre is kellene némi időt fordítani.

A kijelentés azért is állja meg a helyét, mert a Source-motorból sokkal többet is ki lehetne hozni. Márpedig egy horrorisztikus élményekkel csalogató játéknak illene vizuálisan is megremegtetnie az embert. Erről egyelőre szó nincs, így hát jobb híján marad a szaftos történet. Az emberiségre ismeretlen vírus támad, és rémisztő gyorsasággal fertőzi meg bolygónkat. Mindössze néhányan maradnak, akik megőrzik tisztaságukat, de rájuk is állandó veszély leselkedik, hiszen az ártatlan emberekből mutálódott zombik folyamatosan fertőzni akarnak.

Klikk ide! Klikk ide!

A Virtua Cop-ra hasonlító játékmenet során a jó, és a rossz oldalán is kipróbálhatjuk magunkat. A sztori folyamán összesen öt fő zombival (Boss) hoz össze minket a sors, és mindegyik valami különleges ismérvvel büszkélkedhet. A Boomer nevezetű förmedvény a sörhasában több kiló takonyszerű nedűt tárol, hogy szebbé tegye a napunkat...

Az érkezéséről pontos dátummal nem rendelkezünk, de az utolsó hivatalos bejelentés még április, május környékéről szólt.

A játék hivatalos oldala

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kanduhr #19
    Left 4 Dead! Királly! Verrryyy Goood Comrade!
  • atomka91 #18
    JOGOS ! ált. az a baj , hogy miután beirom a szöveget egyből ütöm az ENTERT :).Ha kicsit odafigyelnék én is tudnék helyesen irni, csak lusta vagyok. De mint cikkiró lehet jobban megállnám a helyemet mint Németh Szabolcs , amiket ő kiad az nagyon sokszor botrányos.
  • Zenty #17
    És ezért fizetést is kap? :D

    Egyébként téleg nincs gáz a grafal! A source ,hogy többre lenne képes az max álmodozás...(főleg egy full online mod-nál..)
  • BBird #16
    atomka91: Hát azért még mindig inkább őt olvasom, már csak a helyesírása miatt is. Nem akarlak nagyon megbántani, de minden mondatodban van néhány hiba. :-D
    Meg aztán ez a "jó ijen kicsit kopottas effektet látok" leírás nem éppen cikkbe való. :-D

    Én továbbra is a Virtua Cop összehasonlításon vagyok kiakadva. :-DD
  • atomka91 #15
    Ja a grafika meg sztme jó ijen kicsit kopottas effektet látok benne :D
  • atomka91 #14
    vagy már 4-5 helyen leirtam hogy kedves szabolcs bácsinál még én is jobb cikkeket irnák. Ő minig elintézi 8-10 mondattal +2,3 képpel és neki ez igy ennyi. De hogy mijen szar cikkeket ad ki az ihaj csuhaj .... (persze volt mar 1-2 kivétel)
  • Psyho06 #13
    És ennek miért rossz a grafikája azt megmondanátok?
  • EagleeyE #12
    Meg hát ne 2 kép alapján itéje már meg az ember a grafikát...:)
  • Loverman #11
    hát a képeket nézve tényleg gyenge, Vampire 1 színvonal. bár itt is előjön hogy a grafika nem minden, a doom 1 milyen volt és mégis paráztató volt (na jó, kinek mennyire)
  • BBird #10
    Virtua Cop?
    Végülis a Barbie Fashion Show is hasonlít a Manhunthoz. :-D

    Mellékesen a grafikával semmi gond nincs, főleg ha belegondolunk, hogy hálózati játéknak készül eme kis mű. (És ugye nem kell megmagyarázni, hogy általában az ilyen multis játékok nem annyira gyönyörűek a sima single player -es művekhez képest!?)

    A cikk írójának ajánlhatok esetleg pár játékoldalt, ahonnan tájékozódhat a játékvilággal kapcsolatos dolgokról? :-D