Németh Szabolcs

Saboteur: lopakodós akció a Pandemictől

A Saboteur egy francia ellenállóról szól, akinek a hócipője tele van azzal, hogy saját hazájában nácik vertek sátrat, és nem is kívánnak távozni.

A bejelentés hallatán könnyen képzavarba kerülhetünk, hiszen egy szabotálós játék már fejlesztési stádiumban van a Replay Studios munkatársai közreműködésével. Azt a játékot gyorsan el kell felejteni, mert különben - ahogy mi is - bárki könnyen összetévesztheti a kettőt. A Pandemic Studios bejelentése egészen véletlenül, ahogy a névbitoroló, a második világháborúban játszódik, és ugyancsak a lopakodós vonalat erősíti.

A Saboteur egy francia hőse gondol egyet, és masszív ellenállás megszervezésébe kezd. Természetesen a stafétabotot nem engedi ki a kezéből, és maga intézi a legpiszkosabb akciókat. Lop, csal, gyilkol, de mindezt a szent cél érdekében teszi. A program érdekessége, hogy a még német megszállás alatt szenvedő területeket a motor fekete-fehérben jeleníti meg. Amint elfoglaltuk a terepet, a környezet teljes pompájában tárul elénk. Nem rossz gondolat, csak győzzük kivárni a megjelenést, amit 2008-ra ígérnek a fejlesztők.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • wolruf #5
    Nekem a C+4-es változat volt meg :)
    Utánanéztem, valaki csinált egy remake-et: Sabouteur95 néven, de mindenféle tűzgolyók meg szirszarok vannak benne. Úgy már nem az igazi :(
  • Molnibalage #4
    Hát votl hangulata annak a C-64-es játéknak..
  • Frosty01 #3
    jól hangzik, kíváncsi vagyok rá :)
  • JeD #2
    Eh, sose sikerült megszeretni... "maradtam" inkább a Last Ninjanál. :) (Azért zárójel, mert sokkal később jött ki, viszont egyik első játékom volt :))
  • wolruf #1
    De jó is volt a régi Saboteur... Kár hogy olyan hangulatú játék azóta sem volt :( 3D-vel megbolondítva egy platform játék mai szintű grafikával rettenetesen jó lenne :) Mint annó a DukeNukemből volt valami őrület, ami ilyesmi volt... oldalnézeti, de 3D-s :)