SG.hu

Illegális Valve játékok az internet kávézókban

A ProGamers szerződést kötött a Valve társasággal a Magyarországon működő számítógépes játéktermek és Internet kávézók licencelésére vonatkozó kizárólagos képviseletről.

A ProGamers kizárólagos magyarországi képviselője a PG Cyber Cafe HU Kft. A Valve Cyber Café programba már több ezer számítógépes játékterem kapcsolódott be világszerte, mivel a programban való tagság az egyedüli legális lehetőség, a Valve játékok számítógépes játékteremben vagy Internet kávézóban történő kereskedelmi hasznosításához. A körülbelüli 350 magyarországi számítógépes játékterem és Internet-kávézó közül, jelenleg csupán 4 kapcsolódott be e programba.

A PG Cyber Cafe HU Kft. közleménye szerint ma megkezdik a magyarországi számítógépes játéktermek és Internet kávézók legalizálására irányuló projektjüket. Azon társaságoknak, amelyek nem tagjai a Valve Cyber Cafe programnak és a Valve társaság játékait (pld. Counter-Strike 1.6 a Source, Half-Life 1 a 2, Day od Defeat stb.) haszonszerzés céljából szolgáltatják, ajánlatos utánanézniük a jogi helyzetnek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Kecske85 #1
    Gratula a tulajnak.Észrevett egy lehetőséget és ki is használja.
    Persze a netcafe tulajok most nem örülnek hogy még több pénzt húznak ki a zsebükből.