Németh Szabolcs

S.T.A.L.K.E.R - elárasztottak minket a képek

Az FPS fejlesztői sok-sok hónap után úgy döntöttek, hogy bepótolnak mindent, és naponta küldik a friss képeket.

Az új anyagoknak nagyon örülünk, de sajnos nem lehet, hogy minden perc a S.T.AL.K.E.R-ről szóljon. Ezért most összegyűjtöttük egy hét termését és egy nagy csokorban jelentetjük meg.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A játék hivatalos oldala

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bermuda3 #26
    hát ami az utsó képet illeti van néhány tré dolog, mint pl a koca szögletes lába de engem nem zavar, nem fog zavarni... én már rágizdultam a játékélményre kiváncsi vagyok nagyon...
  • psishock #25
    Sanyix: Nem kellene a DOF-ot a HDR-el keverni... :)
  • Diocles #24
    Én is próbáltam mindkettőt, azaz Obliviont toltam, G3-at próbáltam, de szntem Oblivion sokkal de sokkal szebb. A karakterekkel sincs gond. A HDR meg egyáltalán nem vészes, már nem a régifajta mosottrongy hdr van benne.
  • Morden23 #23
    Oblivion környezete szerintem nem volt rossz, nekem a karakterekkel volt problémám (mármint még sok más mindennel is, de most csak a grafikát nézzük), azok nem voltak valami szépek.. de mondjuk ez csak ízlés dolga.

    Szerintem a G3 köröket-karikákat ver az Oblivionra, pedig utóbbit majdnem maxon, előbbit erős közepes beállításokkal nézem (mármint G3-at játszom, Obliviont csak játszottam, egészen addig, ameddig a tököm tele nem lett vele).
  • Morden23 #22
    Nem emlékszem rá, hogy mikor írtak ilyet, de lehet. Úgyis akkor fog ez kiderülni, amikor majd elindítod:)
  • Sanyix #21
    Lehet hiányzik neki az oblivion mindent szanaszétmosós ránézős bekönnyezős, mer a szem nemtud fókuszálni a kép elmosottsága miatt típusú hdr-nek nevezett, de amúgy közenincs hozzá effekt :)
  • gyuri12 #20
    ok befogtam a számat:D
    de tényleg az volt írva,hogy 1 gigán majd eldöcög:) vagy csak álmodtam?:D
  • Morden23 #19
    Mellesleg az utolsó erős kivételével mindegyik kép szemet gyönyörködtető. Mi kell még, másszon ki a monitorból, és harapjon orron?
  • Morden23 #18
    A WoW "recommended"-je is 1Gb.

    Amúgy pl. a Civ4-hez is ajánlott az 1G, az alatt egy (relatíve rövid) idő után élvezhetetlenül belassul - na szerintem a Civet te sosem neveznéd szép játéknak. Amúgy nem tudom, mi a baj ezzel a Stalker-grafikával neked. A mai erős középkategóriás játékgépeken repeszteni fog az előzetes jelzések alapján, és ebben legalább bazinagy szabad terepek vannak, nem ótvar folyosók, végeláthatatlan csatornák meg 500 méter magas házakkal szegélyezett utcák, amik lényegében újfent folyosók :)

    Azért reménykedem valamilyen szinten ebben a játékban, mert annyira nem lehetnek retardáltak, hogy csak a grafikára alapozzák a játékot (ezért van igazság a szavaidban, bőven nem eléggé "nextgen" a grafikasznobok számára a cucc), ergo valami nagyobb durranásnak is kell benne lennie.

    És azt az "azért legalább szépek" mondatot én nem írnám annyira bátran le :)
  • gyuri12 #17
    ahha,csak azok a játékok amiknek a minimumja egy giga,azok legalább szépek:)