Németh Szabolcs

Alan Wake - csak 2008-ban?

Az összes trailer-ben 2007-es megjelenésről biztosítanak minket a fejlesztők, és mégis megeshet, hogy a Remedy pszicho-horror átcsúszik 2008-ra.

A pletykák alapján már jó ideje sejteni lehetett, hogy az Alan Wake fejlesztése nem a kívánt ütemben halad. Mivel hivatalos értesítést nem adott ki a cég, ezért nem foglalkoztunk a mendemondákkal. A fejlesztők viszont több neves szaklap megkeresésének ellenére sem hajlandók elárulni a megjelenés körülbelüli dátumát sem, így joggal erősödhetnek fel azok a hangok, amelyek a 2008-as időpontot valószínűsítik. Nekünk csak a reménykedés marad, bízzunk benne, hogy nem írják rá erre a projektre is a "When it's done" elhíresült szlogent.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A játék hivatalos oldala

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Klub #9
    Hát már majdnem arra a sorsra jutott de hál isten nem lett ez a sorsa.
  • Librarian #8
    Ez jó volt... :))))
    Az ilyen fajta grafika számomra sosem lesz rossz. :-)P
  • Matyóhímzés #7
    Ha most azt mondod rá, hogy nem semmi grafika, akkor 1 év múlva sem fogja bántani a szemed, ha csak a felét hozza a Max Payne hangulatának, már akkor is bene lesz a TOP 5-ös listámban. MTW 2-n kívül ezt a játékot vártam legjobban. :)
  • 0ckH4M #6
    Hmmm... Következő hír az lesz, hogy a fejlesztőket átirányítják a Duke Nukem Forever fejletésére és az után fog megjelenni az Alan Wake
  • Inquisitor #5
    Legalább ráérek négymagos procit venni ;)
    2008-ra átlag lesz a 8 magosok mellett, meg talán addigra lesz 16 magos is.
    (Ha más nem akkor Chinese Dragon 3 - Lol)
  • Szeszmester #4
    Miért, mi lenne, ha pumpálnának bele pénzt? A fejlesztők szerintem így is éjt nappallá téve dolgoznak... A graf nem lesz átlagon aluli, sőt. Egy ilyen project elkészítése sok évig eltart. Ma sem jelenik meg túl sok játék, ami hozná mondjuk az Oblivion színvonalát.

    Egyébként inkább fejlesszék tovább egy évvel, csak legyen érdemes kivárni :)
  • Zocsi #3
    Jaja, tényleg szép!!
    Viszont el fogják ezt is baszni a hülyék... Ahelyett, hogy vhonnan pumpálnának bele egy kis pénzt és kaiadnák rendesen, most várnak vele még több, mint egy évet és akkor már átlagos, vagy kicsivel átlagon aluli lesz ez a grafika. Kár!
  • Cumi #2
    Azta, azert nem semmi ez a grafika.
  • Tinman #1
    Nem akarok kárrogni, de kár...