Németh Szabolcs

A Crytek eltűnik az országból ha...

Nem csitulnak a hullámok Sebastian B. ámokfutása után. A politika az erőszakos játékok betiltását követeli, és a Crytek igazgatója is megszólalt.

Cevat Yerli a Crytektől a német PRO 7-nek adott interjút, ahol értetlenkedve fogadta a politika megnyilvánulását. "Természetesen törekednünk kell arra, hogy több ilyen ne fordulhasson elő, de mindent a játékokra kenni dőreség. Én annyit mondhatok, hogy ha Németországban üldözni fogják az fejlesztőket, akkor a határon túlra költözünk, egy békésebb országba." Valószínűleg nem csak a Crytek gondolkodik így, hanem nagyon sok német székhelyű vállalat is folyamatosan követi az eseményeket, és egy kedvezőtlen döntés után a kivándorlást választanák.

Az ok rém egyszerű: a politikusok valóságos hajtóvadászatot akarnak indítani az erőszakos játékok és azok megálmodói ellen és ezért nagyon sok munkahely bizonytalan helyzetbe kerülhet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • TrIp #13
    szüleire lennék kiváncsi...
    apja hentes vagy böllér, anyja meg talán nincs is.....
  • fade2black #12
    hubazz én a pacmannal jácottam és mégsem egy sötét szobába hörgök a minden anp minden percében....
  • Morden23 #11
    Ilyen természetesen nem fog kiderülni, hiszen az állítás nem igaz (ha igaz lenne, akkor nem egy-két génhulladék kattanna be, hanem az emberiség egy igencsak jelentős hányada).

    A helyzet az, hogy "politikailag inkorrekt" a családot, mint szociológiai szerveződést felhozni egy ilyen, illetve hasonló helyzetben. Amelyik politikus/párt megteszi, az szinte garanciát vállalhat a népharagra/következő választások elveszítésére.
    Ergo sokkal könnyebb egy mindenkin felül álló, profitorientált és sokaknak szemet szúró ágazatot, a játékipart felelősségre vonni, ugyanis a t. politikusok is tudják, hogy a mondandójuknak csak hatása lesz, súlya nem.
    Szülőként nem hiszem, hogy szívesen hallanád a "ócska fasz vagy, szarul nevelted a gyerekedet" frázist. Pedig a helyzet amúgy konkrétan ez, plusz adott esetben egyéb pszichológiai problémák, amik lehetnek szülőfüggetlenek is.

    A szülők azt akarják hallani, hogy az ő gyerekük mindenképpen normális lesz, ha EGY BIZONYOS DOLGOT kivesznek az életükből. Most a recept éppen: gyerekem élete mínusz agresszív játékok = normális gyerek. A valódi helyzet közel nem ilyen egyszerű, de ezt minden értelmes ember tudja.
  • Szocsi88 #10
    Én se tom hogy miért kell a játékokra kenni, ráadásul ez csak egy eset egy ember
    Ha majd mondjuk Németországban tömegesen fordulnak elő ilyen esetek és mindről kiderül hogy erőszakos játék miatt na akkor kell betiltani a játékot.
  • Tompika007 #9
    Azt a hülyét kéne kibaszni aki ilyen hülyeségeket beszél hogyha játszol pl. a San Andreassal akkor holnap már kinyírod a féliskolát a kurvákat meg agyon vered. Most van egy-két hülye bolond ember az San Andreas nélül is lövöldözni fog. Tiltsák be az FPS-eket és akkor majd az lesz a probléma hogy mekkora most a kalóz másolatok letöltése meg a szokásos. Sok hülye nem normális német politikus. Hú de felba**ták az agyam.
  • Pocok256 #8
    Hagy mennyenek nyugodtan. Csak tudják h Magyarországra jöhetnek. Ez van mi meg majd gazdagszunk
  • azirafael #7
    Most újra kezdődik a haccacáré ami régen a szerepjátékok kapcsán már egyszer lefutott...
  • JTBM #6
    Szerintem vannak beteg emberek, akik akkor is begözölnek és gyilkolásznak, ha játszanak, meg akkor is, ha nem. Erröl a baromról is évek óta tudták, hogy nem normális, csak senki nem csinált semmit. Szerintem ott kellene szétnézni, hogy miért engedik a germánok a potenciális tömeggyilkosokat szabadon futkározni...
  • Matyóhímzés #5
    Megen kezdődik....
  • Normal #4
    Obelix: "Dilisek ezek a germánok"