Németh Szabolcs

Top Spin 2 - közös lónak...

Az átiratokkal mindig csak baj van. Ez a közvélekedés, emlékezzünk csak a Driv3r-re. Használhatatlan, élvezhetetlen szemetet kaptunk.

Igen, a szemét szó valóban kemény, kissé vulgáris megfogalmazása a tényeknek, de nincs mit szépíteni. A nagysikerű Driver (amely előtt játékosok tíz és százezrei nyomkodták a billentyűzetet) után a konzolból átírt folytatás egyszerűen förtelmes lett. Most a konzolon már bizonyított Top Spin 2 az, amelyik nem kerülheti el a sorsát és december 1-én számítógépeinken is bemutatkozik.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Ha az istenek is úgy akarják, akkor hosszú várakozás után végre a tenisz szerelmesei is hódolhatnak kedvenc elfoglaltságuknak, nem csak a pályán, hanem télen, a négy fal szorításában is.

A játék hivatalos oldala

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Joci92 #5
    Végre valami jó hír :)
  • psishock #4
    amen :)
  • Indigo #3
    M$ a Fable-re is mondta, hogy nem lesz PC-re. És lám, nem is sokkal később... :)
  • psishock #2
    hamár az egész offolás akkor megemlíteném, hogy tisztázta az MS hogy biztosan nem lesz Gear of War PC-re. Azt mondják hogy a kép ami a neten forgott egy régi koncept volt arról, hogy kb hogyan is nézhetne ki a bolti PCs változat, de ezt a tervet mint elöbbről már tudjuk, már régóta törölték.
  • avman #1
    ilyen jól összefoglalt, ütős de velős kritikát ritkán olcastam a Driv3r-rel kapcsolatosn. én csak barokkos körmondatokkal, hosszan tudtam eddig szarozni.