Németh Szabolcs

GR: Advanced Warfighter 2 - részletek

Összefoglalva azt mondhatjuk, hogy a második részbe mindent bele szeretnének építeni, ami az első játékból idő hiányában kimaradt.

2014-et írunk. A történet az amerikai-mexikói határnál zajlik. Az amerikai hírszerzés tudomást szerez arról, hogy mexikói felkelők tömegpusztító fegyverekhez jutottak és az Egyesült Államokat vették célba. Itt lépünk be mi és csapatunk a képbe, amely igencsak megfogyatkozott az utolsó küldetés óta. A tizenkét emberből összesen nyolcan maradtak a kötelékben, akik kibővített fegyvertárral, továbbfejlesztett képességekkel veszik fel a harcot a gonosszal szemben.

A fejlesztők nagyon nagy hangsúlyt fektetnek a fény és HDR-effektekre, hogy például minél realisztikusabban visszaadhassák egy mindent elsöprő homokvihar élményét. A GRAW 2-öt ezúttal nem egy aprócska gárda, hanem két igazán nagy név, az Ubisoft és a Red Storm fejleszti majd. A megjelenési időpontról információink egyelőre nincsenek.

A játéksorozat hivatalos oldala

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • lee56 #5
  • Morden23 #4
    "Az amerikai hírszerzés tudomást szerez arról, hogy mexikói felkelők tömegpusztító fegyverekhez jutottak és az Egyesült Államokat vették célba."

    Csak egyszer jelenjen meg egy IGÉNYES, a kor elvárásainak normál szinten megfelelő játék (amely valós, földi környezetben, napjainkban vagy a közelmúltban/közeljövőben játszódik), aminek vagy

    1. SEMMI KÖZE AZ USA-HOZ
    2. USA A GONOSZ

    Eszküszöm, elmegyek, és megveszem. Még gratulálólevelet meg adományt is küldök. Faszom.
  • Adam II #3
    Azért a Red Storm-ban még bízok.
  • Matyóhímzés #2
    Azok, akik eddig is megvették a csili-vili, de űbergagyi sztorijú játékokat. :P
  • Higany #1
    Hú de gagyi történet wazeee! Ki fogja ezt a sz*rt megvenni?
    Mega LoL!!