Németh Szabolcs

Armed Assault - akciódús képek érkeztek

A megjelenés előtt még megleptek minket néhány képpel a Bohemia-sok. Az időpont nem változott, november 30-án az Operations Flashpoint nyomdokaiba léphetünk.

A taktikai-FPS fogalmát a Bohemia Interactive alkotta meg. Öt évvel az OP megjelenése után november végén az is kiderül, hogy az új műfajt az Armed Assault-tal továbbírják-e. A képek alapján azt biztosra vehetjük, hogy szemünk el lesz kényeztetve, hiszen a program a legmodernebb elvárásoknak is maximálisan megfelel. A játék hangulatáról, valamint arról, hogy mennyire állt össze sikeres egyveleggé a fejlesztők kezei alatt majd csak egy átfogóbb teszt során tudunk nektek bővebbet mondani.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Most egyelőre örüljünk a kiadott képeknek és bírjuk ki valahogy ezt a bő másfél hónapot, hogy utána sulit, munkát "félredobva" behódoljunk az Armed Assault-nak.

A játék hivatalos oldala

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Gascan #7
    szerintem ebben a játékban nem a grafika a lényeg, ha az lenne akkor lessük csak meg jobban azokat a képeket. Pl. az uccsót, bug - a fegyver tusa belenőtt a faszikám kezébe, nem szép dolog. Mindazonáltal nekem nagyon bejött az OF a játékélmény végett és ezt a részt is nagyon várom, remélem nemlesz túl nagy rendszerkövetelménye.
  • Kindred Blades #6
    Meglehet, az igazat megvallva nem nagyon figyeltem, csak a víz és a csónak összjátékán szaladtak össze a homlokomon egy kicsit a ráncok, de mint mondottam, engem ez a része nem aggasz :). Csak kössön le, amikor unatkozok.
  • Sanyix #5
    Hát pedig bennevannak a mai trendy grafikai cuccok... hdr, sederek bár az mostmár csak átlagos dolog, bámp mepping, stb. ennyi kell a grafikamániásoknak nem?
  • Kindred Blades #4
    No nem azért, de meg tudom érteni, hogy a grafikát előtérbe helyező játékos játékostípus erre: "hogy szemünk el lesz kényeztetve, hiszen a program a legmodernebb elvárásoknak is maximálisan megfelel" az alábbi módon reagál. Láttunk már jóval szebbet, mondjuk ez engem magasról nem érdekel, inkább legyen hangulata a játéknak, esetlegesen adja vissza azt az atmoszférát, amire épül (pl WH40k DOW). De azért azt is elismerem, hogy szemet gyönyörködtető látványban van része annak, aki az Obviliont egy erős (és szinte már pofátlanul drága) gépen játsza.
  • Szalámi #3
    NEmkell ennél szebb nincs 7900GXT-m Az OFP se a grafja miatt lett a kedvencem. Egyszerűen a legjobb ez pedig a legjobbnál is legjobb lesz. ZSÍR VÁRLAK NAGYON ARMA!
  • Sanyix #2
    Nem lehetett volna jobb a grafika, ha nincs szuperszámítógéped. Ha meg nem értesz hozzá hogy miért van ez, két választásod van: 1. Nézd meg valójában mi az előnye a játéknak amit más játék nem tud 2. neszójjábe :)

    Meg gondolom te is megrekedtél ott, hogy milyen volt az alap ofp grafikája, resistance, meg a sok mod le van fosva, csak egy "kicsit" jobban néznek ki mint az alap játék...

    Amúgy én meg a LEGTÖBB szép grafikájú játékra mondom, hogy szarok, mert csak grafika van bennük(tisztelet a kivételnek, amiből nincs sok) semmi más sajnos.
  • Higany #1
    Hát ez a grafika, nem nagy durranás! Persze nem is csúnya annyira, de lehetett volna jobb is! Mondjuk a nagy előd se a csúcs grafjáról volt híres, de nekem nagyon nem jött be, úgyhogy szerintem ez se fog! Persze egy teszt erejéig lecsekkolom majd, mert szeretem a háborús játékokat!