Németh Szabolcs

Desperate Housewives - fúúúúúj!

A cím miatt biztosan sokan rákattintottak a hírre. Mielőt sokan megköveznének minket, az obszcén szó nem a filmsorozatnak szól.

A kereskedelmi tévében futó szövevényes Lila Akácközi kaland üde színfoltja az amúgy igen sótlan magyar televíziózásnak. A világsikeren felbuzdulva (no meg a Golden Globe díjnak köszönhetően) már jó fél éve elkezdődött a Született Feleségek játékadaptációjának előkészítése. A Buena Vista mélyen a zsebébe nyúlt, hogy megszerezze a jogokat és egy grafikailag kritikán aluli játékot tegyen elénk.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A Sims (igen az első rész) már egy jó ideje a piacon van, de különbül néz ki, mint a DH. A játék keretéről annyit tudunk, hogy mi mint egy új szomszéd költözünk a közbe és szépen lassan a felszínre hozzuk a lányok által oly serényen takart titkokat. Amivel persze a céltábla közepébe kerülünk. Elvileg november 2-án már felforgathatjuk néhány titokzatos hölgy életét, mindezt rusnya környezetben.


A fejlesztő hivatalos oldala

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • psishock #18
    állok elébbe ;) az is lehet, hogy egyszer még összehozzuk. Persze ok, mehet "passz"-ra ez a téma is.
  • Morden23 #17
    Ennek még lehet kismillió másik oka. A lényeg az, hogy manapság a tévé meg a számítógép végzi el a természetes szelekciót, nem a természet. De ez a téma megér egy több órás kocsmázást sok sörrel és whiskey-vel, úgyhogy szerintem passz :)
  • Goth #16
    "fúúúúúj!"

    :DASDASDDDDd
  • psishock #15
    "A játékokon/romantikus könyveken/szappanoperákon felnövő egyén kikerül az úgymond kegyetlen világba, ahol nem lehet save-elni egy-egy beszólás, üzleti megmozdulás, vagy csajozás/pasizás előtt."
    na igen :D, el lehet kezdeni végre élvezni a "következményeket" (amilyen élményt egy save/load-os rendszer sohasem adhat vissza). Itt legalább valóban érezhetjük, hogy igen is van értelme meggondoltan cselekedve léteznünk. Szerintem nagyszerû érzés, változtantni a "hullámzáson", és nem igen értem, hogy lehet valaki "gyenge" hozzá? Talán ha nincs saját akarata, vagy egyáltalán elképzelése arról, hogy mit szeretne megvalósítani (álmok pl).
  • Morden23 #14
    Ez kicsit csalóka, és a legtöbb esetben a fordítottja igaz:

    A játékokon/romantikus könyveken/szappanoperákon felnövő egyén kikerül az úgymond kegyetlen világba, ahol nem lehet save-elni egy-egy beszólás, üzleti megmozdulás, vagy csajozás/pasizás előtt. Aki ehhez gyenge (és vannak elegen ilyenek), az szalad inkább vissza a kis mentőmellényéhez, és jól beleépül az agya.
  • psishock #13
    heh, gondolom a 8bit-es "super mario bros. 3" változatra gondolsz, mivel ez villan fel az emerek nagyátlagában, ha "mario"-t hallanak, de ha megnézed az újabbakat, akkor láthatod, hogy igen igényes grafikával készítik őket :).
  • Esrohnoil #12
    Mi ez a fos? Még a Márió is jobban néz ki. :D
  • psishock #11
    kben az alkímia rész érdekes, hogy külön ki van dolgozva a játékban (mini game szerû gondolom), de ezt is jobban szeretem a "való világban" csinálni, mert ott ugyebár el is lehet fogyasztani amit az ember elkészített. Gondolom, hogy a hozzávalókat az ember itt is nyugodtan megválogathatja magának mint az életben, de arra kíváncsi vagyok, mi szerint dönti el a program, hogy egy bizonyos étel bizonyos hozzávalókkal, fûszerekkel finom-e vagy sem? (szerintem kben nem teszi, mert igénytelenül lesz ez a része is kidolgozva, azaz ha nem PONT a recept szerinti hozzávalókat adagoljuk, akkor a 4. képhez hasonló valamit kapunk. )
  • psishock #10
    egyszóval a sikerélményélt. ha pl depressziós az ember mert semmi nem alakul úgy az életben ahogyan azt elképzelte, akkor a virtuális világ kompenzáláls lehet, mivel ott minden az ő "kezében" van.
  • Morden23 #9
    Mert a valóságban

    1. nincs pénze temérdek ruhára
    2. nem jó csaj/pasi
    3. nem jön össze neki az, amit a sorozatokban lát

    és mert legfőképp

    4. klikkelni, illetve menüsorból cselekvést kiválasztani sokkal könnyebb, mint megtenni ugyanezt saját erőből