Németh Szabolcs

Tiger Woods PGA Tour 07 - jobb mint valaha?

Még a kilencvenes években indult hódító útjára a Tiger Woods nevével fémjelzett sorozat. A legújabb tag szeptemberben érkezik.

Az Electronic Arts ügyesen taktikázik, hiszen nap mint nap arról hallani, hogy vállalatok mennek tönkre a játékpiac telítettsége miatt. Az EA mégis évről-évre tartani tudja a szintet. Persze sokan ezt a stabilitást az úgynevezett gerilla-marketingnek tulajdonítják, de azért többről van itt szó. Egy jó évtizede az akkor még egyáltalán nem világhírű játékfejlesztő gárda ügyesen vette észre, hogy a sorozatokban van a sok pénz. Nincs még egy olyan cég, amely annyi sorozatot futtat egyszerre, mint az EA, gondoljunk csak a sportsorozatokra, vagy mondjuk a Need for Speed-re.

Klikk ide!

Visszatérve a játékhoz, immáron sokadik alkalommal szeptemberben érkezik a TW PGA Tour következő része. Húsz vadonatúj pálya, ötven golfozó (köztük huszonegy világhírű), Team-Tour mód vár ránk, ahol szintén huszonegy bajnokságban valamint fantázia szülte terepeken üthetjük a kis fehér tömör labdát.

A Tiger Woods PGA Tour 2007-re már csak másfél hónapot kell várnunk, hiszen az EA nem szokott késni és a programot a hónap közepére ígéri. A játékból eddig sajnos csak egyetlenegy képet tettek közzé az EA-nál.

A játék hivatalos oldala

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • HuAn82 #3
    Szó mi szó, elég csúnyácska de sokszor a hangulat a lényeg. :)
  • Morden23 #2
    Hehehe, golfszimulátor :)

    Személy szerint szeretek golfozni, bár kb. 3 évenként egyszer van rá időm. Ellenben szinte teljes képtelenségnek tartom, hogy egy olyan sportot lehessen élvezni számítógép előtt ülve, ami kifejezetten arra lett kitalálva, hogy a barátaiddal/üzlettársaiddal whiskey-t igyál, szivarozzál, szendvicset zabálj és néha üss egyet a labdába.
    Na persze ez nem az élsportoló golfosokra vonatkozik, de akkor is.
  • janyikzs #1
    Ezzel a grafikával el lehet ma adni játékot? Egyszerűen pocsék. (Persze ha ez a mostani, vagy legalább az előző játékból van, ha régebbi, akkor nem szóltam semmit)