Németh Szabolcs

NHL 2007 - mit lehet még kitalálni?

Az NHL-sorozat - szemben a FIFA-val - mindig hozza a tőle elvárható minőséget, azaz a tökéletességet.

A kérdés ilyenkor jogosan merül fel bennünk: miben tudnak még újat mutatni nekünk az EA Sportsnál? Nos, a 2D-s nézőközönséget olyan jó lenne már kicsit térbelibbé tenni. Kész, ennyi kifújt. A szaklapok évről-évre csak találgatják, hogy mi meglepőt tud még prezentálni a hatalmas játékfejlesztő cég legsportosabb szárnya, de ők mindig bebizonyítják, hogy van új a nap alatt.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Hogy most mivel rukkolnak elő, arról egyelőre még fogalmunk sem lehet, hiszen az EA Sports hivatalos oldalán egyelőre mindenről van információ, csak erről a részről-részre egyre csak fejlődő hokis játékról nincsen semmi. Annyi bizonyos, hogy az NHL 2007 a régi jó szokásokhoz híven valamikor összel éri el a boltok polcait.

A játékot bemutató videó letöltése

A játék fejlesztőinek oldala

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Szefmester #4
    sztem megfelelő újdonság lenne ha a karakteranimációt endorphin motorral számoltatnák ki nem pedig előre letárltakat használnának.. élethű lenne és nem lenne két ugyanolyan helyzet.. és a jelenlegi gépek el is tudnák viselni ezt a plussz számítási terhet.. esetleg még a fizikán lehetne "javítani" bár már a '06-osban sem volt semmi bajom a fizikával..
  • gyuri12 #3
    és mit élvezzünk a képeken?
  • bendeguz23 #2
    élvezd a képeket:D
  • AdaKiller #1
    sokatmondó cikk...