Németh Szabolcs

Pro Evolution Soccer 6 - FIFA-sorozat, rettegj!

Még 2003-ban jött ki a Pro Evolution Soccer 3 és eddig további két résszel gazdagodott a FIFA-t verő sorozat. Az idei E3-on először lesz ott a játék atyja, aki be is mutatja majd a PES 6-ot.

Amikor 2002-ben már mindenkinek tele volt a hócipője, hogy az EA Sport - mivel nem volt versenyképes társa - évről-évre egy alig javított verziót adott ki a keze közül, jött a vérfrissítés. Itt jegyeznénk meg, hogy a FIFA 2000 és a FIFA 2006 között nincs annyi különbség, mint mondjuk a FIFA 97 és a FIFA World Cup 98 között. Szerencsére 2003 óta van alternatívánk, de még milyen!

Képek az elődből (PES 5):

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

A PES, amikor berobbant az első részével, nagyon sok embert csábított el a FIFA-tól. Ezt egyáltalán nem érdemtelenül tette. Aki megszokta az irányítást, az sohasem tapasztalt játékélményben részesült. Soha nem volt PC-n annyira élethű a futball-szimuláció, mint a PES 3-4-5-ön. Ilyen kasszasikert egyszerűen folytatni kell. A Konami nem is tesz mást. Az idei E3-on a megálmodóval, Shingo Takatsuka-val népszerűsítik a programot majd.

A játék hivatalos oldala

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zséé #8
    hát eddig is 2 külön játékként szerepelt, de lényegében ugyanaz a kettő. kicsi eltérések vannak. bár a We-t még sosem próbáltam
  • matyi08 #7
    nem ugyanaz?
  • Highw@yPos. #6
    sokkal jobb mint a fifa series!

    "Itt jegyeznénk meg, hogy a FIFA 2000 és a FIFA 2006 között nincs annyi különbség, mint mondjuk a FIFA 97 és a FIFA World Cup 98 között" :
    Anno a WC98 96-98%-ot kapott asszem a 576-ban. Valóban zseniális volt mindenestől, a Chumbawamba intróval. Vagy 5x biztos végignyomtam. Még a 2000 is jó volt, de onnantól kezdve jött el ez a kicsit peccselünk rajta, azt jóóvan dolog...
    A pesnek sokkal több köze van a focihoz, hajrá konami!
  • Zséé #5
    lesz mind2 sztem. mint ahogy eddig is.
  • marositech #4
    Őőő a konamin más név szerepel. Winning eleven. Ménem PES6?
  • Dragonlords #3
    ez ige ez egy jó kis game
  • AdaKiller #2
    faxa hír, semmi érdemlegest nem ír le... azt, hogy kivel népszerűsítik azt igen. hisz ez a legfontosabb...
  • Zséé #1
    alig várom :)