Ötvös Tibor

Jön a Lego Star Wars 2

Tavaly kellemes meglepetésként érte a játékostársadalmat az építőkockák világában játszódó Lego Star Wars. A játékban a Lego bábokkal kellett végigjküzdenünk magunkat a film fontosabb eseményein.

Az Eidos gondozásában megjelent akciójáték világszerte 3 millió példányban fogyott el, így a folytatás híre nem meglepő. Mivel az Eidos azóta csődbe ment, a második rész már az SCI gondozásában fog megjelenni. A fejlesztést ismét a LucasArts végzi.


Arról egyelőre még nincs hír, hogy a játékban mely, az első részből kimaradt jeleneteket játszhatjuk végig. Az viszont biztos, hogy a játék még a PS2/Xbox konzolgenerációra (is) ki fog jönni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NEOreg3 #7
    2x co-opba haverral és 1x singlebe vittem végig=D
  • akyyy #6
    ezt a legos dolgot még át kéne tenni más filemre is , nekem naon bejövős volt(nekem se futot havernál jácottam vele episode 1-et ketten je) :)
  • aki kérdez #5
    "Arról egyelőre még nincs hír, hogy a játékban mely, az első részből kimaradt jeleneteket játszhatjuk végig."
    Nem hiszem hogy a cikk írója játszott a játékkal... Elég egyértelmű a válasz ugyanis.
  • Tecnamo #4
    Az Eidosról az eredeti szöveg itt, de azért leírom ide is...
    http://hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=14175

    "Immáron szinte biztosnak vehető, hogy az angol EIDOS kiadóért folytatott versenyfutásban az ugyancsak angol SCi lett a biztos befutó. A csőd szélén álló EIDOS iránt korábban két komolyabb (egy meg nem nevezett befektető, aki egy ugyancsak meg nem nevezett feltétlehez kötötte az ügylet létrejöttét, illetve az Elevation Partners kockázati tőkekezelő cég) érdeklődő szándékozta felvásárolni, azonban a vezetőség által is ajánlott Elevation Partners-féle üzletre néhány nappal a döntési hatéridő előtt kontrázott rá az SCi. Utóbbi cég inkább fuzionálna a szinte becsődölt EIDOS-szal, és menesztené a teljes menedzsmentet, míg az Elevation Partners óriás bőröndnyi pénzt hozott volna a kiadóhoz.
    Ugyan a teljes vezetőség az EP-vel köttetendő üzlet mögött sorakozott fel, az SCi folyamatosan a maga oldalára állította a részvényeseket, illetve módszeresen elkezdte felvásárolni a kiszemelt célpontját. A mai nap során azonban az EP visszavonta az ajánlatát, úgyhogy az egyetlen érdeklődő az SCi maradt. Az ajánlatot várhatóan május 13-án fogadják el, a főrészvényesek gyűlésén. Bár így egy (európai szinten) óriáskiadó jött létre, erősen kérdéses, hogy nem járt volna-e jobban a kölcsönöktől terhelt, likviditási gondokkal küszködő EIDOS egy pénzes befektetővel, mint egy hasonló nagyságú társsal."
  • takraj #3
    Kár hogy nekem az 1 se futott... :'(
  • gabeei #2
    LEGO X-Wing-el felrobbantani a LEGO Halálcsillagot?Egyszerre bizar, és baromira poén párosítás.Alig várom, vááááz...
  • vg #1
    Eidos csődbe ment? Mikor, hol? Vicces...