Készül a Halo 2 PC-re?

A Bungie az elmúlt időszakban frissítette hivatalos honlapját, amelynek állásajánlati részében egy érdekes feliratra bukkanhatunk.

A cég ugyanis speciális munkaerőt keres, aki otthon érzi magát a PC-s grafikai, audio és hálózati programozásban. Bár hivatalosan sehol nem szerepel ilyen nyilatkozat, de logikusan arra lehet következtetni, hogy az egyébként kizárólag konzolterületen mozgó Bungie a Halo második részét tervezi a PC-s játékosok számára (Az első részt a Gearbox Software portolta át).

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Míg a szerencséseknek megvan a lehetőségük, hogy a Microsoft Game Studios legnagyobb nevein dolgozhassanak, addig mi pedig továbbra is bízzunk benne, hogy a későbbiekben további Xbox exkluzív játékok portolására kerül majd sor.

A játék honlapja

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • csüves #8
    kell kell kell kell kell kell !!!!!!!!
  • CsillagJoci #7
    Ha a grafikát felhozzák egy DOOM v FEAR szintre biztos a siker
  • Ma2ska #6
    Visszamaradott olyan értelemben hogy konzolon már kifutotta magát, viszont ahhoz képest amik mostanában jönnek pc-re /semmi/, ütős darab lenne még ma is, ha nem cseszik el szokás szerint a port ját.
  • St0RmTr00pEr #5
    Hát szerimtem a Halo annak idején jo game volt... De a folytatás már nem lenne olyan nagyon jó.(kicsit visszamaradott game) Egyedül a neve miatt lenne sok eladása
  • jimmy127 #4
    igaz én láttam halo 1 pc-n és végigtoltam boxon pc-n szebbnek kellet volna kinéznie de grafikailag boxon sokkal pofásabb.
  • TDav1d #3
    Már jó lenne Halo2 PC-re nem bánnák meg.
  • Ma2ska #2
    De mikor? A Halo2 már xboxon is réginek számit, vmint ezek a portolások konzolról nem a legjobb referenciákkal birnak. A resident se biztos amugy.
  • haxoror #1
    A Resident Evil 4 mellett a Halo 2 amit nagyon vártam és most mindkettő jön PC-re!