Móricz Krisztián

Megérkezett a Fahrenheit

Másfél héttel ezelőtt már ejtettünk szót a játék elkészültével és megjelenésével kapcsolatban, amely szeptember 9-ére esett. A jó hír, hogy időközben a játék Magyarországra is megérkezett és a nagyközönség számára elérhetővé vált.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Aki úgy dönt, hogy megvásárolja az alkotást az hétfőtől megteheti a boltokban. Aki pedig meg szeretne győződni arról, hogy szüksége van a játékra, itt találja a demó változatot. A PC-s, Xbox-os és PS2-s változat is elérhető lesz, a hivatalos honlapot pedig a lenti linken érjük el.

A játék honlapja

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Bith #8
    Bár New Yorkban játszódik. De ezzel ki is merült a párhuzam.
  • Bith #7
    Semmi köze hozzá.
  • Bith #6
    Sehogy, ott csak meg tudod nézni, hogy van-e már értelme keresni a dolgot. Szal, hogy létezik-e már kaóz verzió belőle. Letölteni csúnya rossz ftp-kről, meg gonosz bácsiktól lehet, akik megosztják különböző sátáni eredetű filemegosztó hálózatokon.

    Egyébként végigtoltam a játékot egyhuzamban, mert érdekelt a történet :). Tetszett, de csak nekem nem lett happy end, vagy a vége az fix?
    Egyébként a harci jelenetek tiszta mátrix-ra hajazóak :)).
  • Cat #5
    sehogy, azok csak szövegfájlok, nincs anyag
  • HyperNurbs #4
    Letszi segitsetek. Hogy kell errol az nforce.nl-rol leszedni ezt a cuccot? Mar registraltam is magam, de még nemjottem ra hogy hogy kell lehuzni. Elore is koszonom.
  • slade #3
    amennyiben köze van a terrortámadáshoz és x ezer ember elég randa tragédiájához, úgy egy "csipetnyit" izléstelennek tartom....tudom a Vh-król is van egy rakat játék, de haláltábor Tycoon még sincs, az kicsit már személyesebb téma...nos szerintem ez is...
  • NEOreg3 #2
    az a lényeg:)

    de mi is ez?:D
  • Bith #1
    "A jó hír, hogy időközben a játék Magyarországra is megérkezett és a nagyközönség számára elérhetővé vált."
    Na ja, meg már az nforce.nl-re is felkerült mai dátummal...