Móricz Krisztián

NHL 06 demó

Szerintem nem tévedek, mikor azt mondom, hogy kis hazánkban is számos rajongója van a téli sportok egyik legnagyszerűbbikének: a jégkorongozásnak. A sportot magas szinten művelők köztudottan az amerikai NHL sorozatban játszanak. Az EA Sports már évek óta készíti a széria évenkénti folytatását és természetesen ez a sorozat az idén sem szakad meg.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Az NHL 06 névre hallgató játék a napokban olyan fejlettségi szintet ért el, hogy a fejlesztők elérkezettnek látták az időt a demó verzió kibocsátására. Bár a pakk mérete nem a kisebbek közé tartozik, hiszen 273Mb, de sportrajongóknak kötelező! A javított fizikai és grafikai jellemzőkkel, na és persze a 2005-ös szezon információval felvértezett játék hivatalos honlapján akár már előrendelést is feladhatunk a játékra, miközben a rengeteg információ között böngészgetünk.

A demó letöltése

A játék honlapja

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • quantum #2
    Mi a bajod vele? Nezted mar nagyobb meretben? Minden nezo arca ki van dolgozva...
    Szerintem jo lesz.
  • Dr4gonlord #1
    Heh, nem kotekedni akarok, meg tudom, hogy extrém gépigénye lenne a játéknak, de azok a nézők k*rva szarul néznek ki, persze, ezt még én is csak kukacoskodásnak tartom, de 2005-ben nehéz elmenni mellette.