Hörcsöki Szabolcs

Stolen, avagy női tolvajjal a világbékéért

Egy játék népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy klónozni kezdik. Ez történt most Sam Fisherrel, a Splinter Cell sorozat főhősével.

A Stolen című, április folyamán megjelenő alkotásban egy női tolvajt alakítunk és természetesen megmentjük a világot. A Blue 52 (amely cég egyébként márciusban, a program megjelenésétől függetlenül csődbe ment, azaz nincs elég fedezetük a további működéshez) négy hatalmas, többórás játékot igénylő pályát ígér, s persze számtalan, a terepen jól használható cuccot, nyomkövetőt, lángvágót is.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

A program tulajdonképpen a Splinter Cell és a Prince of Persia (ld. falakon, csöveken történő közlekedés) keveréke, ráadásul nem is néz ki rosszul. Az külön érdekessé teszi a játékmenetet, hogy főhősünk, Anya Romanov nem hajlandó embert ölni, így az utunkba álló őröket ennél rafináltabban kell ártalmatlanná tennünk. Bár a játék megjelenését márciusra ígérték, reméljük, áprilisban mindenképp megjelenik.

A játék honlapja

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • isotec #2
    nem tom látoga te ide valaki, de egy kis segítséget szeretnék kérni. elakadtam a játékban. még szinte az elején vok, egy ajtón nem tok átmenni. egy folyó végén vagyok, egy kamera után van ez az ajtó. valami eszközzel át tudok nézni azjtón, meg fügyölgetni kell, de hát hiába csinálom nem nyillik ki az jató. előre is köszi
  • SirLord #1
    hhhm a képeket elnézve fos lehet