SG.hu

Elkezdődőtt a The Sims Bustin' Out fejlesztése N-Gage-re

A Nokia az Electronic Artsszal (EA) közösen ma bejelentették, hogy elindult a The Sims Bustin' Out játék fejlesztése az N-Gage játékgépre.

A The Sims kedvelői létrehozhatják majd saját karaktereiket, amelyeket bárhová magukkal vihetnek, miközben menetközben a mobilközösséggel kommunikálnak. Az N-Gage platformon futó The Sims Bustin' Out különleges tárgyakat vonultat fel, emellett egyedülálló "minijátékokat" is tartalmaz majd, ahol a játékosok bónusz-Simoleonokat nyerhetnek.

"A Sims kifejezetten illik az N-Gage játékgép mobil játékvilágába" - mondta Pasi Pölönen, a Nokia Mobile Phones igazgatója. "Jó példát láthatunk arra, hogy az N-Gage platform és az általa kínált kapcsolat a mobilhálózathoz hogyan eredményez innovatív és vonzó játékot, és hogyan hozza létre a The Sims rajongóinak új mobilközösségét."

"Izgalmas esemény számunkra, hogy a díjnyertes The Sims a mobil játékosok új generációja előtt válhat ismertté" - mondta az EA ügyvezető alelnöke, Nancy Smith. "Az N-Gage játékosok értékelik majd a The Sims gátlástalan humorát, és hogy ezt a kiszámíthatatlan játékot bárhol játszhatják."

A The Sims Bustin' Out új játéktípust vezet be a mobilvilágba, és számos funkciója jól kihasználja az N-Gage platform nyújtotta lehetőségeket. A The Sims Bustin' Out a tervek szerint 2004 első negyedévében lesz megvásárolható az N-Gage-en.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Somik #4
    Az oldalamon van róla kép! Ja és nem N-Gage-re fejlesztik hanem N-Gage QD-re!
  • Tom3 #3
    Basszus szerzek 1et :))
  • Mike at home #2
    tamagocsi

    inkabb a sims2-re oszpontositsanak
  • Lacc #1
    Sims-tamagochi váááá lassan eljön az apokalipszis